Sarıkamış Devlet Hastanesinde Uzman Doktor Sıkıntısı İddiaları

Sarıkamış Devlet Hastanesinde Uzman Doktor Sıkıntısı İddiaları

Kars Sarıkamış Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Ali Osman Aydın, uzman doktor sıkıntısı ile ilgili kamuoyunda yanlış algı oluşturulmaya çalışıldığını söyledi.

Aydın, yaptığı açıklamada, doktor sorunu için ilgili her yere gerekli başvuruların yapıldığını vurgulayarak, tayin dönemlerinde bu tür sıkıntıların yaşandığını belirtti.

Hastanede 5 uzman doktor ’un tayininin çıkması, ayrıca hastanenin başhekimi ve KBB uzmanı Serdar Rodoplu’nun Kars Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine atanması nedeniyle uzman doktor ihtiyacı oluştuğunu ifade eden Aydın,” Şu anda acil olan branşlardaki uzman doktor ihtiyacını gidermek için her türlü çaba sarf edildi. Yeni atamalarla ilk etapta bir ortopedi uzmanı ile 5 pratisyen doktor geleceğini öğrendik. Göz, Radyoloji, Çocuk ve göğüs hastalıkları branşları için ihtiyacımızı bildirdik. Bizler vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek için üzerimize düşen sorumluluk bilinciyle çalışıyoruz. İnşallah kısa sürede bu sorunun çözüleceğini ümit ediyoruz ” diye konuştu.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler