Sarıkamış Devlet Hastanesine Nöroloji ve Radyoloji Uzmanı Atandı

Sarıkamış Devlet Hastanesine Nöroloji ve Radyoloji Uzmanı Atandı

Sarıkamış Devlet Hastanesi'ne yeni atanan Nöroloji Uzmanı Leyla Köse Laba ve Radyoloji Uzmanı Murat Oynak görevine başladı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Sarıkamış Devlet Hastanesi Mali ve İdari İşler Müdürü Ali Osman Aydın, hastanedeki önemli branşlarda doktor açığının yapılan atamalarla giderildiğini söyledi.

Sarıkamış Devlet Hastanesi'nin 2013 yılında hizmete giren yeni 50 yataklı binasıyla ilçe merkezi ve 55 köyde yaşayan vatandaşlara hizmet vermeye çalıştıklarını ifade ederek,"Sarıkamış turizm ilçesi olması nedeniyle özellikle kış aylarında yoğunluk yaşanıyor.Bizler sağlık çalışanları olarak gelen yerli yabancı turistlerin yanı sıra vatandaşlarımıza her branşta en iyi teknolojiyle hizmet etmek için şartlarımızı zorluyoruz.Dolayısıyla hastanemize atanan doktor ve sağlık personeli bizi daha güçlendirdiği için mutlu oluyoruz." dedi.

Aydın, şu anda 13 uzman, 9 pratisyen hekimle hizmet verdiklerini, boşta olan Göğüs Hastalıkları ve Enfeksiyon Hastalıkları branşlarına da yeni yapılacak atamalarla doktor beklediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler