Sarıkamış Emniyeti’nden Uyuşturucu Operasyonu

Sarıkamış Emniyeti’nden Uyuşturucu Operasyonu

Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ile ruhsatsız silah ve fişek ele geçirildi.

Bir ihbarı değerlendiren Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, M.G.'nin evinin etrafında gezen aracı takibe aldı. Ardından araç sürücüsü M.Y. ile M.G.'nin buluşması üzerine operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda aracın gözle görünür kısmında bir miktar metamfetamin olduğu değerlendirilen madde ele geçirilmesi üzerine araç ve M.G.'nin evine arama kararı alınarak ekip ve uyuşturucu arama köpeği ile arama yapıldı.

Narkotik köpeği Kyra ve ekipler, evde satışa hazır halde 51 gram metamfetamin, 21 gram afyonsakızı, 5 adet uyuşturucu içiminde kullanılan cam aparat, 1 adet ruhsatsız 9 mm tabanca ve bu tabancaya ait 33 adet fişek, 2 adet kurusıkı tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve bu tüfeğe ait 21 fişek ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

Olayla ilgili olarak şüpheli M.G. ve M.Y. gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

sarikamis-emniyeti’nden-uyusturucu-operasyonu--(1).jpg

sarikamis-emniyeti’nden-uyusturucu-operasyonu-(1).jpgsarikamis-emniyeti’nden-uyusturucu-operasyonu-(2).jpgsarikamis-emniyeti’nden-uyusturucu-operasyonu--(2)-001.jpg

iha

Önceki ve Sonraki Haberler