Sarıkamış Esnaf Spor Tutulamıyor!

Sarıkamış Esnaf Spor Tutulamıyor!

Kars Süper amatör liginde mücadele eden Sarıkamış Esnaf Spor Ligde Fırtınalar Estiriyor.

Sarıkamış Esnaf Spor Tutulamıyor!

Kars Süper amatör liginde mücadele eden Sarıkamış Esnaf Spor Ligde Fırtınalar Estiriyor. Son İki Sezondur kars amatör ligine ses getiren ve oynadığı futbolla her kesimin beğenisini kazanan sarıkamış ekibi play off yolunda emin adımlarla ve güçlenerek ilerliyor.

Kars Amatör liginin 4. Haftasına Grubun Lideri Gazi Kars Spor'u Ağırlayan Sarıkamış Esnaf Spor Bir maç eksikliğe rağmen grupta liderliğe yükseldi. Maça hızlı başlayan Sarıkamış Esnaf Spor maçın 20 ve 22. Dakikalarında her iki kanattan yapılan ortalarla bulduğu gollerle 2-0 bir skor elde etti. Maç Boyunca Oyuna hakim olan Sarıkamış Esnaf Spor Takımı ilk Yarıyı 3-1 önde Kapattı. Maçın ikinci yarısınada etkili başlayan Sarıkamış Esnaf Spor Takımı İkinci yarıdada bulguğu 3 golle maçı 6-1 kazanmasını bildi.

MAÇTAN ÖNCE KUPA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Maçtan Önce kupa töreni düzenlendi 2013-2014 Kars Amatör Lig Şampiyonu Polan Sarıkamış Esnaf Spor Takımına Kupası Törenle Teslim edildi. Törene Sarıkamış Belediye Başkanı Köksal Toksoy Kars ASKF Başkanı Burhan Yıldız, Sarıkamış Esnaf Spor Kulübü Başkanı Harun Hayalı Sporcular Ve Taraftarlar Katıldı. Kupa Töreninde Bir Konuşma Yapan Sarıkamış Belediye Başkanı Köksal Toksoy Belediye olarak sonuna kadar Sarıkamış Esnaf Spor'un Arkasında olacaklarını söyleyen Toksoy ; Bir üst lige çıkmanız için elimizden gelen her türlü gayreti göstermeye hazırız. Sarıkamış bir Spor Şehridir Bir Kültür Turizm Şehridir bizde bu yüzden tüm imkanlarımızla arkanızdayız Şeklinde konuştu. Ardından sporcuları tebrik eden Köksal Toksoy Kulüp Başkanı Harun Hayali İle birlikte maçı izlemek için stat içinden ayrıldılar.

BU SEZON BU İŞİ BİTİRECEĞİZ

Maç Sonunda açıklama Yapan Kulüp Başkanı Harun Hayali son iki sezonda büyük emekler harcadık Şampiyon olabilmek adına çok çaba sarf ettik geçen sezon oynadığımız Play Out Maçında şanssız bir şekilde elendik. biz önümüze bakıyoruz gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sözlerine Bu şehrin kalkınması için elimizden geleni en iyi şekilde sunmaya çalışıyoruz. Play Out İçin Henuz hazır sayılmayız ligin daha başındayız Öncelikli Hedefimiz Kars Amatör Ligini Şampiyon Bitirmektir Şeklinde Konuştu. Hayali Gazi Kars spor Yöneticisi Ve Sporcularınada Teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı. karsmanset.com

sarikamis-esnaf-spor-tutulamiyor!-(1).jpg

sarikamis-esnaf-spor-tutulamiyor!-(2).jpg

sarikamis-esnaf-spor-tutulamiyor!-(3).jpg

sarikamis-esnaf-spor-tutulamiyor!-(5).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler