Sarıkamış Esnafspor 5-1 Erzincanspor

Sarıkamış Esnafspor 5-1 Erzincanspor

İkinci yarının flaş ekiplerinden Sarıkamış Esnafspor (SES), kendi saha ve seyircisi önünde Erzincanspor'u gole boğdu.

Sıkıntılı bir süreç geçirerek ilk yarı Ligin dibinde bitiren Kars temsilcisi, ikinci yarı yaptığı nokta transferlerle adeta hayat buldu. Son 5 maçta 4 galibiyet ve 1’de beraberlik alan Sarıkamış Esnafspor, son 5 haftada ise Bayburt Özel İdarenin ardından en başarılı takımı oldu.
 
Karsspor ile 5 hafta önce aradaki 14 puanlık farkı 3 puana kadar indiren Sarıkamış Esnafspor’da yüzler gülüyor. İlçe halkının mutlaka BAL’da yeniden görmek istediği ilçe takımına ise destekleri de sonsuz.
 
Bugün Sarkamış İlçe stadında ağırladığı Erzincanspor maçını farklı galip gelmesini bildi. Maça oldukça hızlı başlayan SES, girdiği birçok pozisyondan yararlanamadı. Maçın 23. ve 36. dakikalarında yeni transfer Hasan Bellibaş’ın attığı gollerle 2-0 öne geçen SES, maçın 45, dakikasında İbrahim Sarıdağ’ın kaydettiği golle soyunma odasına 3-0’lık skorla girdi.
 
İkinci yarıya 3-0 rahatlığı ile başlayan Sarıkamış Esnafspor, 49. dakikada Erzincanspor’un tecrübeli topçusu Ahmet Taşkıran’ın bulduğu golle skoru 3-1 getirdi. Çabuk toparlan Sarıkamış Esnafspor, diğer teni transfer Selim Dağ’ın asistleriyle maçın yıldızı Hasan’ın attığı gollerle maçı 5-1 yenmesini bildi.
 
Karsspor’un Kelkit Hürriyet Spor’a 3-1 yenilmesinden sonra aradaki puan farkı 3’e indi.
 

Önceki ve Sonraki Haberler