Sarıkamış Kayak Merkezi Kadınları Ağırladı

Sarıkamış Kayak Merkezi Kadınları Ağırladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kars’ta çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars Valiliği ve Sarıkamış Kaymakamlığınca organize edilen etkinlikte ise Karslı ve Sarıkamışlı kadınlar Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde kış mevsimimin vazgeçilmezi olan kayak sporunun keyfini çıkartıp stres attılar.

Kars Valisi Rahmi Doğan'ın eşi Gülden Gülizar Doğan ile Sarıkamış Kaymakam Yusuf İzzet Karamanın eşi Filiz Karaman İle birlikte 30’a yakın kadınlar telesiyejle gezinti yaptıktan sonra atlı kızak turu attılar. Kızaklara binen kadınlar kayağın keyfini çıkarttılar.

Kars Valisi Rahmi Doğan'ın eşi Gülden Gülizar Doğan, yaptığı açıklamada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle güzel bir etkinlik düzenlediklerini dile getirerek, “Sarıkamış'ta yaşayan ve kayak merkezini görmeyen bir grup kadınımızla güzel bir gün geçirdik. Kadınlarımız telesiyejlerle gezdiler, atlı kızağa bindiler, kızağın keyfini çıkartarak stres attılar. Onların mutlu olması bizleri de mutlu etti.” dedi.

Kars Valiliğinin destekleriyle güzel bir etkinlik yaptıklarını ifade eden Sarıkamış Kaymakam Yusuf İzzet Karamanın eşi Filiz Karaman ise, “Böyle özel bir günde bayanlara Sarıkamış'ın güzelliklerini gösterdik. Onları çocukluklarına götürdük, mutlulukları gözlerine yansıdı. Çünkü Sarıkamış'lı olup da bu atmosferi yaşamayanlar vardı. Bu güzel atmosferi hep beraber yaşadık.” İfadesini kullandı.

Günün keyfini yaşayan kadınlar hatıra fotoğrafı ile bu güzel günü ölümsüzleştirdiler.

sarikamis-kayak-merkezi-kadinlari-agirladi-(1).jpgsarikamis-kayak-merkezi-kadinlari-agirladi-(2).jpgsarikamis-kayak-merkezi-kadinlari-agirladi-(4).jpgsarikamis-kayak-merkezi-kadinlari-agirladi-(5).jpgsarikamis-kayak-merkezi-kadinlari-agirladi-(6).jpgsarikamis-kayak-merkezi-kadinlari-agirladi-(7).jpgsarikamis-kayak-merkezi-kadinlari-agirladi-(8).jpgsarikamis-kayak-merkezi-kadinlari-agirladi-(9).jpgsarikamis-kayak-merkezi-kadinlari-agirladi-(3).jpgsarikamis-kayak-merkezi-kadinlari-agirladi-(10).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler