Sarıkamış Kaymakamı Karaman, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Sarıkamış Kaymakamı Karaman, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Kars Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, mahalle ve köy muhtarları ile tanışma toplantısı düzenledi.

Sarıkamış Öğretmenevi salonunda düzenlenen toplantıya, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Doğanay, Özel İdare Müdürü Doğan İşçi, İl Genel Meclisi üyeleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Karaman, yaptığı konuşmada, yaklaşık bir ay önce göreve başladığını, böyle bir toplantıyla muhtarlarla tanışma fırsatı bulduğunu söyledi.

Bundan sonra sık sık muhtarla bir araya gelip ilçe merkezi ve köylerdeki sorunlar üzerine toplantılar düzenleyeceğini belirten Karaman, ilçenin gelişmesi ve sorunların çözümü konusunda el birliği ile gece gündüz çalışacaklarını kaydetti.

Karaman, ”İlçemiz, hem bölgemizin hem ülkemizin en güzel yerlerinden birisidir. Şehitler diyarı ve turizm merkezi olan ilçemize yakışır güzel çalışmalarımız olacak. Son iki yıl içerisinde devletimiz Sarıkamış şehitleri anısına çok ciddi yatırlar gerçekleştirmiş ve hala çalışmalar devam ediyor. Biz bunların hepsinin takipçisi olacağız. Ayrıca köylerimizdeki alt yapı ve diğer sorunları aciliyetine göre bir program dahilinde çözeceğiz. Yeter ki birlik beraberliğimizi huzurumuzu bozmadan dayanışma içinde olalım ”diye konuştu.

Toplantı yemek ikramı ile sona erdi.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler