Sarıkamış Kaymakamı Karaman'dan İftar Yemeği

Sarıkamış Kaymakamı Karaman'dan İftar Yemeği

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, kurum amirleri, STK ve siyasi parti temsilcileri,muhtarlar için iftar yemeği verdi.

Kaymakam Yusuf İzzet Karaman tarafından Kayak Merkezinde bir otelde düzenlenen iftar yemeğine 9’uncu Komando Tugay Komutanı Piyade Albay Bilgin Çetinbağ,  Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Sarıkamış İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Akça, Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürü Kamber Ruhi Yıldırım, siyasi parti ve STK temsilcileri, turizm işletmecileri,İl genel meclis üyeleri,gaziler ile esnaf ve muhtarlar katıldı.

Kaymakam Karaman yaptığı konuşmada, ramazan ayında birlik ve beraberlik içinde  olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Sarıkamış'ta, toplumun her kesiminden olan insanların birlikteliğinin gurur verici olduğunu belirten Kaymakam Karaman, ”İlçemizin bu birlik beraberliğini görmek hepimizi mutlu ediyor. Ben inanıyorum ki Sarıkamış gelecekte bu bölgenin  parlayan bir yıldızı olarak  her alanda gelişerek hak ettiği yere gelecek.Yeter ki birlik beraberliğimiz muhafaza edelim." diye konuştu.

sarikamis-kaymakami-karamandan-iftar-yemegi-(1).jpgsarikamis-kaymakami-karamandan-iftar-yemegi-(2).jpgsarikamis-kaymakami-karamandan-iftar-yemegi-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler