Sarıkamış Kaymakamı Kars Basınıyla Buluştu!

Sarıkamış Kaymakamı Kars Basınıyla Buluştu!

Kars basınıyla bir araya gelen Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman bundan sonra yapılabilecek çalışmalar hakkında değerlendirme toplantısı yaptı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars’ın yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelen Kars Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Sarıkamış İlçesinin gerek yerel de gerekse ulusal da gerekli yeri alması açısından nelerin yapabileceği adına bir toplantı yaparak fikir alışverişinde bulundu. 

Kaymakam Karaman bir açıklama yaparak, “Kars İlimiz olsun ve Sarıkamış İlçemiz olsun Türkiye’de geçmişiyle, tarihiyle, kültürüyle, doğasıyla önemli bir merkezimiz. Bizde ilçeye görevimize başlayışımızdan itibaren bölgeyi tanımaya gayret gösteriyoruz. Sarıkamış’ın hem tarihte ayrı bir önemi var, 90 bin şühedanın yattığı yer olması, tarihte en önemli gösterge olması. Burada biliyorsunuz Dünyaca Ünlü kayak Merkezi var olması. Dünyanın en büyük, en uzun ikinci pistinin olması, tesislerimizin var olması buranın en önemli potansiyellerinden birisi Sarıkamış’ın bu güzel turizm değerlerine önümüzdeki dönemde sizlerle birlikte gerek yerelde gerek ulusal basında hak ettiği noktaya getirilmesi için birlikte çalışacağız. Ben burada sizlerin desteğiyle basın mensupları ile beraber dayanışma içerisinde yapılacak hizmetleri bundan sonraki süreçte duyuracağımıza inanıyoruz. Katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenlenen toplantıya Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ın yanı sıra Önder Gazetesi Sahibi Cem Daşdelen, Kardelen Gazetesi Sahibi Ali Asker Daşdelen, karsmanset.com ve Kars Manşet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Volkan Karabağ, Gündem Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İsmail Beytüzün, Habertürk Kars Temsilcisi Tacettin Durmuş, İhlas Haber Ajansı Kars Temsilcisi Işık Çapanoğlu, Anadolu Ajansı Kars Temsilcisi Ercüment Daşdelen, Anadolu Ajansı Sarıkamış Temsilcisi Hüseyin Demirci ve Kafkas Haber AJansı Muhabiri Uğur Aydın katıldı.

Toplantının ardından Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve Kars'ın yerel ve ulusal basın mensupları hatıra fotoğraf çektirdiler.

sarikamis-kaymakami-kars-basiniyla-bulustu!-(1).jpgsarikamis-kaymakami-kars-basiniyla-bulustu!-(2).jpgsarikamis-kaymakami-kars-basiniyla-bulustu!-(3).jpgsarikamis-kaymakami-kars-basiniyla-bulustu!-(4)-001.jpgsarikamis-kaymakami-kars-basiniyla-bulustu!-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler