Sarıkamış Kaymakamlığı Sorunları Çözmeye Devam Ediyor!

Sarıkamış Kaymakamlığı Sorunları Çözmeye Devam Ediyor!

Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde bir yıl önce felç olarak yatağa bağımlı kalan Ali Öner'e (71) Kaymakam Yusuf İzzet Karaman'ın girişimiyle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığı ile özel Karyola temin edildi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yurtkan Öğün ve vakıf personeli, Sırataşlar Köyünde yaşayan Ali Öner'e yatağını teslim etti.

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, imkanlar dahilinde ihtiyaç durumdaki vatandaşların sorunlarını çözmeye çalıştıklarını söyledi.

Kaymakam Karaman, “Bu amaçla felçli ve ihtiyaç sahibi Sırataşlar köyümüzde ikamet eden Ali Öner için vakıf'ın imkanları dahilinde elektrikli,çift motorlu özel hasta karyolası aldık. İnşallah bundan sonra kendi evinde daha da rahat eder ” dedi.

Felçli hasta Ali Öner ise, Kaymakam Karamana teşekkür ederek, bu özel karyola sayesinde rahat uyuma ve yemek yeme imkanına kavuştuğunu belirtti.

Ali Öner'in oğlu Hüseyin Öner'de,Allah devlete millete zeval vermesin,Kaymakamımıza ve Vakıf Müdürümüze çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

sarikamis-kaymakamligi-sorunlari-cozmeye-devam-ediyor!-(1).jpgsarikamis-kaymakamligi-sorunlari-cozmeye-devam-ediyor!-(2).jpgsarikamis-kaymakamligi-sorunlari-cozmeye-devam-ediyor!-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler