Sarıkamış Muharip Gaziler Derneği Başkanı Osman Zekeriya Gül'den Teröre Tepki

Sarıkamış Muharip Gaziler Derneği Başkanı Osman Zekeriya Gül'den Teröre Tepki

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sarıkamış Şube Başkanı Osman Zekeriya Gül, son zamanda artan terör olayları ve hemen her gün şehit cenazelerinin kaldırılması toplumu derinden yaraladığını belirtti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sarıkamış Şube Başkanı Gül, “Çanakkale’de, Sarıkamış’ta, Kafkaslarda, Galiçya’da omuz omuza savaşan, yana yana şehit düşen, gazi olan bu yüce milletin huzurunu bozmaya kalkan fitnelere fırsat vermemeliyiz” dedi.

Gül, yaşanan üzücü olaylarla ülkenin kan kaybettiğini biran önce toplumun bütün kesimlerinin katkılarıyla bu kanın durdurulması gerektiğini söyledi.

Bu güzel ülkede binlerce yıl ırk, dil, din gözetmeden bütün kültürlerin barış içerisinde yaşadığına dikkat çeken Türkiye Muharip Gaziler derneği Sarıkamış Şube Başkanı Osman Zekeriya Gül , “Biz her zaman Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği “Yurtta sulh, cihanda sulh” ilkesiyle barıştan yana tavır koyup asla savaşı istememiş bir toplumuz. Bu manada ülkemizin dört bir tarafına her gün ateş düşmesine, ocakların sönmesine artık yüreğimiz dayanmıyor. Ne yapılacaksa biran önce yapılsın. Silahların susması barış ortamının çok acil olarak tesis edilmesi için üzerimize düşen her göreve hazırız” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler