Sarıkamış şehitleri anısına meşaleli kayak gösterisi

Sarıkamış şehitleri anısına meşaleli kayak gösterisi

Sarıkamış şehitleri anısına JAK timlerince meşaleli kayak gösterisi yapıldı.

Volkan KARABAĞ

Kars’ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi’nde, Sarıkamış Harekatı’nın 107. yılı anma etkinlikleri kapsamında şehitler anısına Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri meşaleli kayak gösterisi yapıldı.

Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte JAK timleri ellerinde yanan meşaleler ile zirveden aşağıya kayarak indi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Vali Türker Öksüz, Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Sarıkamış Kaymakamı Doğan Kemelek, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve çok sayıda vatandaş ile birlikte kayak merkezinin pistinde demirle yazılan ve gazlı bezlerin sarılı olduğu ‘Sarıkamış 107. Yılı’ yazısını meşalelerle yaktı.

Anma etkinliğine gelen Bakan Kasapoğlu ve Bakan Yanık ile protokol üyeleri yanan ‘Sarıkamış 107. Yılı’ yazısı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

sarikamis-sehitleri-anisina-mesaleli-kayak-gosterisi-(1).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-mesaleli-kayak-gosterisi-(2).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-mesaleli-kayak-gosterisi-(3).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-mesaleli-kayak-gosterisi-(4).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-mesaleli-kayak-gosterisi-(5).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-mesaleli-kayak-gosterisi-(6).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-mesaleli-kayak-gosterisi-(7).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-mesaleli-kayak-gosterisi-(8).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-mesaleli-kayak-gosterisi-(9).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-mesaleli-kayak-gosterisi-(10).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-mesaleli-kayak-gosterisi-(12).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-mesaleli-kayak-gosterisi-(13).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-mesaleli-kayak-gosterisi-(14).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-mesaleli-kayak-gosterisi-(15).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-mesaleli-kayak-gosterisi-(16).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-mesaleli-kayak-gosterisi-(17).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-mesaleli-kayak-gosterisi-(18).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler