Sarıkamış Şehitleri Anma Etkinliklerine Ev Sahipliği Yapan Otel…

Sarıkamış Şehitleri Anma Etkinliklerine Ev Sahipliği Yapan Otel…

EKİNATA Sarıkamış Grand Toprak Otel'in tadilatı için yaklaşık 4 milyon TL. harcandı ama buz sarkıtlarından otel görünmüyor.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Bir otel yönetimi düşünün tadilat için sen kalk yaklaşık 4 milyon TL. harca, ama otelin görünümünü bozan, hatta oteli göstermeyen metreler büyüklüğünde buz sarkıtlarını temizleme. Bu nasıl mantık? Otel buz sarkıtlarından geçilmiyor ve Sarıkamış Şehitlerini Anma Etkinliği gibi bir programa ev sahipliği yapıyor. Böyle bir şey var mı?

Bu otelin yönetimi ne iş yapıyor? Bunca misafiri ağırlayan yaklaşık 4 milyon TL. harcanarak yeniden faaliyete geçirilen otelin gerek müşterileri ve gerekse misafirleri her tarafından sarkan buz sarkıtlarının fotoğraflarını çekerek, otel ve otel yönetiminin mantık anlayışını sorgulamaya başladığı gözlendi.

Evet EKİNATA Grand Toprak Otel yönetimi kısa sürede otelinin her tarafından sarkan buz sarkıtlarını biran evvel temizlemeli, çünkü buz sarkıtlarını gören misafirler, değerlendirmelerini farklı yapıyor.

sarikamis-sehitleri-anma-etkinliklerine-ev-sahipligi-yapan-otel…-(1).jpgsarikamis-sehitleri-anma-etkinliklerine-ev-sahipligi-yapan-otel…-(2).jpgsarikamis-sehitleri-anma-etkinliklerine-ev-sahipligi-yapan-otel…-(3).jpgsarikamis-sehitleri-anma-etkinliklerine-ev-sahipligi-yapan-otel…-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler