Sarıkamış Şehitleri Fotoğraf Sergisi

Sarıkamış Şehitleri Fotoğraf Sergisi

Yalova Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği Kars temsilcisi Mehmet Tekel, okullarda “Sarıkamış Şehitleri Fotoğraf Sergisi” açıyor.

Sarıkamış Şehitleri Fotoğraf Sergisi

Yalova Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği Kars temsilcisi Mehmet Tekel, okullarda “Sarıkamış Şehitleri Fotoğraf Sergisi” açıyor. Ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmezi’in gönderdiği resimlerinde yer aldığı sergide 54 fotoğraf, 27 tablo bulunuyor.

Sergiyle ilgili açıklama yapan Mehmet Tekel, “Şuanda merkezimizin bize göndermiş olduğu Prof. DR. Sayın Bingür Sönmez’in de hediye etmiş olduğu Sarıkamış şehitleriyle ilgili fotoğraf sergisini ilk olarak Gazi Ahmet Muhtar Paşa Endüstri Meslek Lisesinde sergilemiş bulunmaktayız. Amacımız burada öğrencilerimizin, kardeşlerimizin şehitlerimizin bizler için neler yaptığını seve seve canlarını verdiklerini bir kez daha hatırlatmak. Tek amacımız bu. Serginin amacı da budur. Toplam 54 fotoğraftan oluşan sergimizde 27 tablomuz bulunmakta. Bunlar tamamen Sarıkamış şehitleri ile ilgili fotoğraflardır. Bu fotoğrafların birçoğu hiç bir yerde bugüne kadar yayınlanmamıştır. Vilayetten aldığımız onurumuzla 15 lisemizde 5 gün içerisinde sergileyeceğiz bu fotoğrafları. Alparslan Lisesi ve Cumhuriyet Lisesi’nde de sergiledik. Sergimiz diğer okullarda da sırasıyla açılacak.” dedi.

Gazi Ahmet Muhtar Paşa Endüstri Meslek Lisesindeki sergi öğrencilerin büyük ilgisini çekti.

Öte yandan Kars Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerine kentteki faaliyetlerinde gönüllü olarak hizmet veren üniversite öğrencileri büyük bir özveriyle sergiye çalışmalarıyla katkı sağladılar.

TDP, kentte eğitimden soysal yaşantıya, kültürel etkinliklerden eğitici seminerlere varana kadar günlük yaşamın birçok alanında görev alıyor. TDP Şube Müdürü Yahya Çolak öncülüğündeki ekibe Üniversiteli öğrencilerde gönüllü destek veriyorlar. Öğrencilere, çocuklara ve ailelere yönelik hizmetlerde görev alan üniversiteliler bu hizmetlerini özveriyle sürdürüyorlar.

Yalova Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği Kars temsilcisi Mehmet Tekel tarafından Gazi Ahmet Muhtar Paşa Endüstri Meslek Lisesindeki “Sarıkamış Şehitleri Fotoğraf Sergisi”nde de görev aldılar. TDP Memuru Zafer Karabulut’a serginin hazırlanmasında yardımda bulunan üniversiteliler Serpil Ela, Pelin Karadağ, Funda Demirci, Ela Burç, Fatma Karakurt, Hatice Deniz, Gülbahar Arık, Yeşim Varlı ve Devran Kılınç bu tür organizasyonlarda görev aldıkları için çok mutlu olduklarını belirttiler.kha

Önceki ve Sonraki Haberler