Sarıkamış tarihinin en kalabalık mitingi gerçekleştirildi

Sarıkamış tarihinin en kalabalık mitingi gerçekleştirildi

AK Parti, Sarıkamış’ta tarihinin en kalabalık mitingini gerçekleştirdi.

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç ile AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Ak Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Serkant Aykul, AK Parti Sarıkamış Belediye Başkan Adayı Göksal Toksoy’a destek için bugün Sarıkamış’ta miting düzenledi. 

Tarihinin en kalabalık mitinginin yapıldığı Sarıkamış’ta Arslan ve Kılıç, AK Parti Sarıkamış Belediye Başkan Adayı Göksal Toksoy ile birlikte yapacakları hizmetleri Sarıkamışlılara anlattı. 

Büyük katılımla gerçekleşen mitingde Sarıkamışlılar, ellerinde Türk Bayraklarıyla AK Parti Sarıkamış Belediye Başkan Adayı Göksal Toksoy’a destek verdi. 

Arslan, burada yaptığı konuşmada, Sarıkamış'ta AK Parti hükümetleri döneminde 35 projenin gerçekleştiğini hatırlatarak, Toksoy'a tam destek verilmesi gerektiğini belirtti.

Sarıkamış'ın tarihi, turizmi ve doğasıyla bölgenin parlayan yıldızı olacağını vurgulayan Arslan, "Mühendis başkan Toksoy ile ikinci dönem Sarıkamış'a daha çok yatırımlar gelmesi için Kars milletvekilleri olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelen bütün destek ve katkıları vereceğiz. Şehitlik anıtları, tören alanları, kayak merkezi projeleri master planıyla tamamlanacak." dedi.

Milletvekili Kılıç da bölgenin gelişmesinde turizmin yanı sıra hayvancılığın da önemine değinerek, "Burada Toksoy ile çok önemli projeleri hayata geçirdik. Türkiye'nin en modern hayvan pazarını hizmete açtık. Bundan sonrada daha önemli projeleri her zaman bizlere güçlü destek veren Sarıkamış halkının hizmetine sunacağız." diye konuştu.

Sarıkamış Belediye Başkanı da olan Toksoy ise son beş yılda Sarıkamış'ın 100 yıllık altyapı sorunlarını çözdüklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Sarıkamış'ta 35 projeyi hayata geçirmişsek bunu milletvekillerimiz Arslan ve Kılıç ile teşkilatımızın bütün unsurlarıyla sizden aldığımız güçle yaptık. Altyapı sorunlarını çözdük. Şimdi üst yapı, çevre düzenlemesi ve yeni projelerin hayata geçirilme zamanı. Sarıkamış benim aşkım, Sarıkamış'ı Allah'ın izni ve sizlerin desteği ile Türkiye'nin, Kafkasların yıldızı haline getireceğiz."

sarikamis’ta-tarihinin-en-kalabalik-mitingini-gerceklestirdi--(1).jpgsarikamis’ta-tarihinin-en-kalabalik-mitingini-gerceklestirdi--(2).jpgsarikamis’ta-tarihinin-en-kalabalik-mitingini-gerceklestirdi--(3).jpgsarikamis-tarihinin-en-kalabalik-mitingi-gerceklestirildi8.jpgsarikamis’ta-tarihinin-en-kalabalik-mitingini-gerceklestirdi--(4).jpgsarikamis’ta-tarihinin-en-kalabalik-mitingini-gerceklestirdi--(5).jpgsarikamis’ta-tarihinin-en-kalabalik-mitingini-gerceklestirdi--(6)-7.jpgsarikamis’ta-tarihinin-en-kalabalik-mitingini-gerceklestirdi--(6).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler