Sarıkamış Ülkü Ocakları'nda Görev Değişimi!

Sarıkamış Ülkü Ocakları'nda Görev Değişimi!

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel'in gerçekleştirdiği devir teslime çok sayı da Sarıkamışlı Ülkücüler ilgi gösterdi.

Sarıkamış Ülkü Ocakları'nda Görev Değişimi!

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel’in gerçekleştirdiği devir teslime çok sayı da Sarıkamışlı Ülkücüler ilgi gösterdi. 2013 Kasım ayından bu yana Ülkü Ocakları Sarıkamış İlçe Başkanlığı görevini yürüten Önder Durak, görevi Tolga Bircan’a devretti.

Kalabalığın yoğun olduğu devir teslimde bir konuşma yapan Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, “Bir buçuk yıldır Önder Durak kardeşimizle görev yapmış bulunmaktayız. Uzun yıllardır Sarıkamış ilçemizde ocağımız bulunmamaktaydı. Önder Durak kardeşimizle beraber zor olanı başardık ve Sarıkamış’a ocağımızı açtık. Kendisi işinden, ailesinden, çevresinden, sosyal yaşantısından zaman ayırarak ocağımıza hizmet etmiştir. Biz kendisinden razıyız Allah’ta razı olsun. Hakkımız varsa helal olsun, hakkını da bizlere helal etsin. Bundan sonra ki yaşantımızda da ülküdaşlığımız ve kardeşliğimiz devam edecektir. Kendisine bir ömür boyu başarılar diler, yüce Allah’a emanet ederim. Aynı zaman da Ülkü Ocakları Sarıkamış İlçe Başkanlığı görevini yeni devralan Tolga Bircan kardeşimize hayırlı çalışmalar dilerim. Siz değerli Sarıkamışlı ülküdaşlarımızdan isteğimiz ocağımızı ve ocak başkanımızı yalnız bırakmamanızdır. Sizlerin maddi ve manevi destekleri ile Sarıkamış’ta ocağımız şaha kalkacaktır. Gün birlik olma günüdür, safları sıklaştırma günüdür. Fitneye, fesada, dedikoduya yer vermeden ülkücü ahlakımız neyi gerektiriyorsa onu yapmalıyız. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in ve Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz Bey’in emir ve talimatları doğrultusunda Ülkücü Hareket’i zaferlere ulaştırmak bugün bizlerin namus ve şeref borcudur. Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

Görevi devreden Önder Durak ise, “Sarıkamış Ocak Başkanlığı görevimi çok değerli bir ülkücü ağabeyime bırakmanın mutluluğu içindeyim. Bu saatten sonra Sarıkamış Ocağımızın ve yeni ocak başkanımızın yanında ve emrindeyim. Ocağımızın açılışından bu yana bizleri yalnız bırakmayan; büyüklerimize, arkadaşlarımıza, ülküdaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun. Hakkınızı helal edin.”  diye konuştu.

Görevi devralan Tolga Bircan ise; “Bu kutsal görevi bizlere layık gören Kars Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sayın Tolga Adıgüzel’e teşekkürlerimi sunuyorum. Sarıkamış Ülkü Ocağı Başkanlığı görevini en iyi şekilde yapacağıma huzurlarınızda söz veriyorum. Sarıkamışlı bozkurt kardeşlerimizi ocağımızın bayrağı altında toplayıp, hepsini Türk-İslam ülküsü ile yetiştireceğiz bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Şahsıma verilen görevin kutsallığını biliyorum ve o bilinçle görevimi en iyi şekilde ifa edeceğim. Çıktığımız bu zor ve çileli yolda sizlerden isteğim bizleri yalnız bırakmamanızdır. Allahın izniyle hep beraber Sarıkamış’ta Ülkücü hareket’i şaha kaldıracağız.” şeklinde duygularını ifade etti.

Daha sonra şanlı Türk Bayrağı ve yüce Kur’an-ı Kerim eşliğinde devir teslim gerçekleşti.

sarikamis-ulku-ocaklarinda-gorev-degisimi!-(2).20150402123224..jpg

sarikamis-ulku-ocaklarinda-gorev-degisimi!-(3).jpg

sarikamis-ulku-ocaklarinda-gorev-degisimi!-(4).jpg

sarikamis-ulku-ocaklarinda-gorev-degisimi!-(1).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler