Sarıkamış Ülkü Ocaklarından Ramazan Yardımı

Sarıkamış Ülkü Ocaklarından Ramazan Yardımı

Kars Sarıkamış Ülkü Ocakları tarafından, ‘Rahmet şemsiyenizi paylaşmanın bereketiyle doldurun’ sloganıyla yardım bekleyen ailelere Ramazan yardımları yapılıyor.

Ülkü Ocakları, Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine sahip çıkmaya devam ediyor. ‘Rahmet şemsiyenizi paylaşmanın bereketiyle doldurun’ sloganıyla yardım bekleyen ailelere Ramazan coşkusunu taşıyan Ülkü Ocakları, gönüllülerin yoğun ilgi gösterdiği yardım kampanyası çerçevesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanan Ramazan kolileri adreslerine ulaştırılıyor. Sarıkamış Ülkü Ocaklar Sarıkamış Başkanı Tolga Bircan, her zaman olduğu gibi Ramazan kolisi dağıtma görevini yerine getirdiklerini belirterek, “Sarıkamış’ta çok üst düzeyde paylaşımı olan bir Ocak olduğunu herkes biliyor. Çok şükür Rabbim bu Ramazan'a bizi ulaştırdı. Veren el ile alan el arasındaki köprü vazifesini devam ettireceğiz. Her yıl olduğu gibi bu Ramazan’da da insanları gıdasız bırakmamaya çalışacağız. Bu konuda bizlere katkıda bulunan sigara parası bu yardıma bağışlayan gencime teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bircan, yardımların Ramazan ayı boyunca devam edeceğini da sözlerine ekledi.

sarikamis-ulku-ocaklarindan-ramazan-yardimi-(1).jpgsarikamis-ulku-ocaklarindan-ramazan-yardimi-(2).jpgsarikamis-ulku-ocaklarindan-ramazan-yardimi-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler