Sarıkamış’a modern donanımlı vidanjör

Sarıkamış’a modern donanımlı vidanjör

Kars Sarıkamış Belediyesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen vidanjör, törenle hizmete girdi.

Sarıkamış’a modern donanımlı vidanjör

Kars  Sarıkamış Belediyesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen vidanjör, törenle hizmete girdi.

Belediye önünde düzenlenen Tören’e, AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç, Ahmet Arslan, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, İl genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Toksoy, burada yaptığı konuşmada, makine parkının önemli bir eksiğini tamamladıklarını belirterek, kanalizasyon şebekesi sisteminde karşılaşılabilecek sorunların ivedilikle çözümlenmesi amacıyla tam donanımla vidanjörü hizmete sunduklarını söyledi.

Belediyenin makine parkını her geçen gün imkanlar dahilinde yenilediklerini belirten Toksoy, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın sayesinde bugün belediye kadememizin araç parkına yeni vidanjörümüzde kattık. Bu çok yüksek kapasiteli, ilçenin tamamına hitap edecek nitelikte bir araç. Yeni vidanjörümüz 4 bin litre temiz su, 4 bin litre atık pis su olmak üzere, 8 bin litre kapasiteli. Emici ve basınç niteliği olan vidanjör, tıkanan tüm kanalları, kanalizasyonları açacak teknik donanıma sahip. Öncelikle ilçemize bu modern donanımlı ve yaklaşık 200 bin TL tutarındaki aracı hibe eden, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza, vesile olan milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, Allah hayırlı uğurlu etsin” diye konuştu.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kesilen kurbanla araç hizmete girdi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler