Sarıkamış’a Yakışmayan Yarış!

Sarıkamış’a Yakışmayan Yarış!

Kars’ın Sarıkamış İlçesinde düzenlenen Atletizm Yarışması Sarıkamış’a yakışmadı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ın öğrencilere başarılar diledikten sonra alandan ayrılmasının ardından başlayan atletizm yarışması ilginç görüntülere sahne oldu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yarışmaya katılan öğrencilere göğüs numarası dağıtılmaması yetmezmiş gibi yarışmada kronometre kullanılmadığı dikkatlerden kaçmadı. Çevredeki vatandaşlar ise Sarıkamış'ın sıradan bir yer olmadığı hangi organizasyon olursa olsun profesyonel ve ciddiyet içinde yapılması gerektiğini söylediler.

Vatandaşlar, yarışma alanında Emniyet ve Sağlık ekiplerinin görevlerini eksiksiz yaptığını ancak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden gelen personelin bu işi hafife alarak yapmasına tepki göstererek, mahalle ve köylerde bile artık böyle yarışmalar yapılmadığını, yetkililerin bu işi yapan görevlileri denetlemelerini istediler.

Sarıkamış Kazımkarabekir Mahallesi Fidanlık mevkisinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen atletizm yarışmasına 15 bayan, 15 erkek öğrenci katıldı.

sarikamis’a-yakismayan-yaris!-(1).jpgsarikamis’a-yakismayan-yaris!-(2).jpgsarikamis’a-yakismayan-yaris!-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler