Sarıkamış'ın Armutlu Köyünde Açılışlar Yapıldı

Sarıkamış'ın Armutlu Köyünde Açılışlar Yapıldı

Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Armutlu köyünde yaptırılan Kur'an Kursu, İmamevi ve Muhtarlık odasının bulunduğu bina hizmete açıldı.

 

Kaymakam Erdoğan Ermiş, açılışta yaptığı konuşmada, Armutlu köylüleri ile gurbette yaşayan akrabalarının yaptıkları bu hizmet ile tam bir dayanışma örneği sergilediklerini belirtti. 

 

Yapılan çalışmanın diğer köylere örnek olacak nitelikte olduğunu ifade eden Ermiş, şunları kaydetti: 

 

"Sizleri tebrik ediyorum. İnşallah köyümüzdeki Kur'an Kursu, İmamevi ile Muhtarlık odasının bulunduğu bu binada öğrencilere ve vatandaşlara güzel hizmetler verilir. Özellikle eğitim açısından önemli hizmetlere vesile olur. Yapmış olduğunuz fedakarlık hakikaten takdire şayandır. Çünkü birçoğunun evi, ahırı eskiyken sizler güzel bir bina yaptınız. Bundan sonra diğer köylerimizde de böyle hizmetler bekliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. " 

 

Ardından İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman kuran okuduktan sonra topluca dua edildi. 

 

Açılış törenine, Kaymakam Ermiş, Belediye Başkanı İlhan Özbilen, İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman ile köy muhtarı Cevdet Gündoğdu, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. 

 

80 bin liraya mal olan iki katlı binanın alt katında Kur'an Kursu, Abdesthane, tuvalet ile muhtar odası, üst katında ise İmamevi bulunuyor.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler