Sarıkamışlı muhtarlar Biogaz Enerjisi hakkında bilgilendirildi

Sarıkamışlı muhtarlar Biogaz Enerjisi hakkında bilgilendirildi

Sarıkamışlı muhtarlar Biogaz Enerjisi Sistemleri hakkında bilgilendirildi. Sarıkamış’ta hayata geçirilecek Biogaz Enerjisi Sistemleri Projesi’ne katılımcılar destek verdi.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy’un girişimleriyle Belediye Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantı da Kafkas Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Cevdet Bozkuş ve Yatırımcı Firma Danışmanı Zafer Öztürk, Sarıkamış’ta, hayvan besiciliği yapan vatandaşlar, mahalle muhtarlar, merkez köy muhtarları ve çiftlik sahipleri ile bir araya geldi.

Toplantıda, Hayvansal atıklardan Biogaz Enerjisi üretip elektrik enerjisi elde etmenin yolları enine boyuna masaya yatırıldı. Bilgilendirme toplantısı sonrasında ahır sahipleri, Biogaz Enerjisi Projesini destekleyerek hazırlanan projeye bir de imza attı.

Toplantıda, Biogaz Enerjisi Sistemleri Projesi’nin Sarıkamış’ta 2018 yılı içerisinde hayata geçirileceği kararlaştırıldı.

sarikamisli-muhtarlar-biogaz-enerjisi-hakkinda-bilgilendirildi--(4).jpgsarikamisli-muhtarlar-biogaz-enerjisi-hakkinda-bilgilendirildi--(1).jpgsarikamisli-muhtarlar-biogaz-enerjisi-hakkinda-bilgilendirildi--(2).jpgsarikamisli-muhtarlar-biogaz-enerjisi-hakkinda-bilgilendirildi--(3).jpg

iha

Önceki ve Sonraki Haberler