Sarıkamış’ta asfalt çalışmaları sürüyor

Sarıkamış’ta asfalt çalışmaları sürüyor

Sarıkamış’ta sıcak asfalt çalışmaları aralıksız devem ediyor. Kış öncesinde asfalt çalışmalarının tamamlanmasını planlayan Belediye Başkanı Göksal Toksoy, yürütülen çalışmaları yerinde görerek, bir takım incelemelerde bulundu.

Sarıkamış Belediyesi’nce başta Erenler Mahallesi olmak üzere Şehit Fikret Gündüz Caddesi’nin devamı Mezarlık yolu ile Kazım Karabekir Mahallesi ile 14 Evler Grubu yolunu Sıcak Asfalt Kaplaması (BSK) ile kaplandı. 

Alt yapısı tamamlanan bütün cadde ve sokakların sıcak asfalt olacağını ifade eden Belediye Başkanı Göksal Toksoy, “Sarıkamış’ın su ve kanalizasyon şebekesini yeniledik. Daha sonra söz verdiğimiz gibi bütün mahallelerin yollarını kilit parke taşından daha kaliteli ve konforlu sıcak asfalt ile kaplıyoruz. Bu çalışmamız tüm mahallelerde devam edecek. Desteklerinden dolayı 26. Dönem UDH Bakanımız Milletvekilimiz Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Milletvekilimiz Yunus Kılıç'a teşekkür ediyorum. Sarıkamış çok güzel oluyor. Alt yapısı, üst yapısı tamamlanan bir Sarıkamış için gece gündüz çalışıyoruz” dedi. 

“Yıllar sonra sıcak asfalt yollara kavuştuk 

Sarıkamış’ta uzun yıllardan beri yol ve alt yağı sorunu yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar, uzun yıllar sonra doğru dürüst yollara kavuştuklarını belirttiler. 

Belediye çalışmalarını yerinde bulduklarına dikkat çeken vatandaşlar, “Yıllarca alamadığımız hizmetleri alıyoruz. Eskiden çöplerimiz alınmazdı. Şimdi alt yapı ve yollarımız yapılıyor. Evelerimizin önüne kadar asfalt oldu. Çamurdan kurtulduk. Allah razı olsun. Belediye başkanımızdan çok memnunuz. Her şeyimizle ilgileniyor. İsteklerimizi, sorunlarımızı dinliyor. Sorunlarımızı hemen çözüyor. Daha ne isteyelim. Sarıkamış başkanımızla hizmet gördü. Başta bakanımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” diye duygularını dile getirdiler. 

Öte yandan kış gelmeden işlerini tamamlamak isteyen Başkan Göksal Toksoy, her sabah erken saatlerde belediyeye uğramadan yürütülen çalışmaları yerinde görerek bilgi alıyor. Vatandaşları ihmal etmeyen Başkan Toksoy, vatandaşları dinledikten sonra belediyeye geçerek mesaiye başlıyor. 

Sarıkamış’ta başta alt yapı çalışmaları olmak üzere birçok proje hayata geçirilirken, birçok projede de çalışmalar aralıksız devam ediyor. Sarıkamış’ta yapılan yatırımlar ise vatandaşların yüzünü güldürüyor. 

sarikamis’ta-asfalt-calismalari-suruyor--(1).jpgsarikamis’ta-asfalt-calismalari-suruyor--(2).jpgsarikamis’ta-asfalt-calismalari-suruyor--(3).jpgsarikamis’ta-asfalt-calismalari-suruyor--(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler