Sarıkamış’ta Bayramlaşma

Sarıkamış’ta Bayramlaşma

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Kurban Bayram dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Sarıkamış’ta Bayramlaşma

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde Kurban Bayram dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen törene, Kaymakam Muhammed Gürbüz, 9. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Yetgin, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Cumhuriyet Savcısı Engin Oğur, askeri ve sivil erkan katıldı.

Başkan Toksoy, Kurban Bayramı'nı birlik, beraberlik ve huzur içinde idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Bayramların küskünlüklerin, dargınlıkların bir kenara bırakıldığı sevgi ve dayanışmanı yoğun olarak yaşandığı müstesna günler olduğunu belirten Toksoy,”  Mübarek Kurban bayramında üzerimize vacip olan kurbanlarımızı keserek bir kısmını ihtiyaçlı vatandaşlarımıza dağıtmış bulunuyoruz. Kestiğiniz kurbanları, yaptığınız yardımları Allah kabul etsin. Ailelerinizle birlikte daha nice bayramlara sağlık ve sıhhat içinde kavuşmanızı temenni ediyorum” diye konuştu.

Programın ardından 9. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığına ait Orduevi Bebek Kafede davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Protokol üyeleri, daha sonra ilçe Emniyet Müdürlüğü, ile Jandarma komutanlığını ziyaret ederek, personelin bayramını kutladı. kha

Önceki ve Sonraki Haberler