Sarıkamış’ta bayramlaşma töreni

Sarıkamış’ta bayramlaşma töreni

Kars Sarıkamış ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Sarıkamış’ta bayramlaşma töreni

Kars Sarıkamış ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen törene, Kaymakam Muhammed Gürbüz, 9. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Özoğlu, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, İlçe emniyet müdürü Murat Taştan,Muharip Gaziler Derneği Başkanı Osman Zekeriya Gül, askeri ve sivil erkan katıldı.

Kaymakam Gürbüz, Ramazan bayramını en içten duygularla tebrik ettiğini belirterek, tüm Türkiye’ye ve İslam alemine,kardeşlik,barış sağlık, huzur ve afiyet getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Toksoy’da bir bayramı da sağlık, huzur içinde idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Ardından 9. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığına ait Orduevi bebek kafede katılımcılara çeşitli ikramda bulunuldu. Burada konuşma yapan 9. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Özoğlu, bayramları da kırgınlıkların, küskünlüklerin, unutulduğu, dayanışmanın, paylaşmanın olduğunu böyle bir günde olmanın son derece mutluluk verdiğini vurgulayarak, ”Ordu, millet kavramının vücut bulduğu bir orduya sahipiz. Dolayısıyla, şehit yakınlarımız, gazilerim ve milletimiz için varız. Burada Sarıkamış’ımızın daha iyi bir yere gelmesi için bütün kurumlar güzel bir dayanışma içinde çalışıyoruz. İnşallah Sarıkamış bundan sonra hak ettiği yere gelecektir ”dedi.

İlçe emniyet müdürlüğü, Jandarma Komutanlığında bayramlaşan Protokol üyeleri, daha sonra Çanakkale’nin Biga ilçesinde şehit olan Jandarma Kıdemli Başçavuş İlhan Yıldız’ın yeni mahallede yaşayan annesi Gülperi Yıldızın evini ziyaret etti. kha

Önceki ve Sonraki Haberler