Sarıkamış'ta Belediyeden "Her mahalleye bir park"

Sarıkamış'ta Belediyeden "Her mahalleye bir park"

Sarıkamış Belediyesi tarafından SODES kapsamında yürütülen "Her Mahalleye Bir Park" projesinin hayata geçirilmesi kapsamında çalışmalara devam ediliyor.

Proje kapsamında her mahallede yaklaşık bin metrekarelik alana yapılan parkta, kamelya, dinlenme yerleri, çocuklar için oyun alanı, basketbol, voleybol gibi spor aktivitelerinin yapılacağı bölümler bulunuyor.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, yaptığı açıklamada, proje kapsamında her mahalleye bir park ve çevre düzenlemeleri çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirtti.

İlçenin altyapı çalışmalarının büyük bölümünün tamamlandığını hatırlatan Toksoy, "İlçemiz son iki yıl içerisinde altyapı çalışmalarıyla adeta şantiye alanına dönmüştü. Şimdi bu çalışmalar tamamlanmak üzere. Bundan sonra çevre düzenlemesi park, bahçe dinlenme yerlerine yoğunlaşıyoruz." dedi.

Kazım Karabekir Paşa Mahallesi'nde başlatılan projenin tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Toksoy, "Vatandaşlarımız, bu parklarda dinlensin. 'Çocuklarımız bizim geleceğimiz' dedik onların isteklerini yerine getirdik. Çocuklarımızın park özlemi bitti. Parkımız tam bitmeden çocuklarımız büyük bir sevinçle kullanmaya başladılar. Çocuklarımızın mutluluğunu onlarla birlikte biz de yaşadık. Yapımını bir hafta içinde tamamlayacağız inşallah." ifadesini kullandı. 

sarikamista-belediyeden-her-mahalleye-bir-park-(1).jpgsarikamista-belediyeden-her-mahalleye-bir-park-(2).jpgsarikamista-belediyeden-her-mahalleye-bir-park-(3).jpgsarikamista-belediyeden-her-mahalleye-bir-park-(4).jpgsarikamista-belediyeden-her-mahalleye-bir-park-(5).jpgsarikamista-belediyeden-her-mahalleye-bir-park-(6).jpgsarikamista-belediyeden-her-mahalleye-bir-park-(7).jpgsarikamista-belediyeden-her-mahalleye-bir-park-(8).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler