Sarıkamış'ta Koruculara iftar yemeği

Sarıkamış'ta Koruculara iftar yemeği

Kars'ın Sarıkamış İlçesi Kaymakamlığı ile İlçe Jandarma Komutanlığı Sarıkamış'a bağlı köylerde görev yapan korucu başlarıyla iftar sofrasında buluştu.

Sarıkamış'ta Koruculara iftar yemeği

Kars’ın Sarıkamış İlçesi Kaymakamlığı ile İlçe Jandarma Komutanlığı Sarıkamış’a bağlı köylerde görev yapan korucu başlarıyla iftar sofrasında buluştu.

Sarıkamış Öğretmenevinde düzenlenen programda konuşan Kaymakam Muhammed Gürbüz, korucuların köylerde fedakarca görev yaptığını belirterek, köyde yaşayan vatandaşların can ve mal güvenliğinin vazgeçilmez unsurları olduğunu belirtti.

Gürbüz, “Jandarma komutanımızla böyle bir organizasyon yaparak sizlerle buluşmak istedik. Çok sık bir araya gelemiyoruz ancak bir sıkıntı bir sorun olduğunda her zaman kapımız açık. Jandarma komutanlığımız aracılığı ile her ne konu olursa olsun elimizden geleni yapacağımızda emin olunuz. Yemeğe katıldığınız için hepinize teşekkür ederim” dedi.

Düzenlenen iftar yemeğine, Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz,9’uncu Motorlu Piyade Komutanı Tuğgeneral Mehmet Özoğlu, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alper Akça, Emniyet Müdürü Murat Taştan, Jandarma personeli ve korucu başları katıldı.

20140717aw146205_01.jpg

20140717aw146205_02.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler