Sarıkamış’ta Ocak ayının başarılı polisi Pirnaldağ oldu

Sarıkamış’ta Ocak ayının başarılı polisi Pirnaldağ oldu

Kars Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde geleneksel hale getirilerek gerçekleştirilen “Ayın Polisi” töreninde,2015'nin ocak ayı başarılı polisi Hamdi Pirnaldağ oldu.

Sarıkamış’ta Ocak ayının başarılı polisi Pirnaldağ oldu

Kars Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde geleneksel hale getirilerek gerçekleştirilen “Ayın Polisi” töreninde,2015’nin ocak ayı başarılı polisi Hamdi Pirnaldağ oldu.

Emniyet Müdür Yardımcısı Abdullah Korucu ve polislerin katıldığı  “Ayın Polisi” töreninde, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nde görevli Polis Memuru Hamdi Pirnaldağ’a başarılı çalışmalarından dolayı ödül verildi.

Emniyet Müdür Yardımcısı Abdullah Korucu burada yaptığı konuşmada, müdürlük olarak geleneksel hale getirdikleri “Ayın Polisi” etkinliğini personeli motive etmek ve başarılı çalışmaları takdir etmek  için düzenlediklerini söyledi.

Korucu, polislerin büyük fedakarlıklar göstererek halkın hizmetinde gece gündüz görev yaptığını belirterek, ”Emniyet Müdürü olarak her ayın başarılı polisini seçiyoruz. Onların başarılı çalışmalarını her zaman takdir edeceğiz. Polis, toplumun aynasıdır. Polis, her zaman halkı için vardır ve var olmaya devam edecektir. Büyük bir özveriyle çalışma sergilediği için bu ayın başarılı polis memuru olarak Hamdi Pirnaldağ’ı seçtik. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz ”dedi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler