Sarıkamış'ta Öğretmen Olan Kök, Memleketi Giresun'da Kaza Geçirdi!

Sarıkamış'ta Öğretmen Olan Kök, Memleketi Giresun'da Kaza Geçirdi!

Kars'ın Sarıkamış İlçesinde öğretmen olan ve yarıyıl tatilini babası ile bilrikte memleketi Giresun'da geçirmek isteyen aile Gümüşhane-Kürtün karayolunda kaza yaptı.

Gümüşhane-Kürtün karayolunda meydana gelen kazada Giresun’a gittiği öğrenilen otomobil saat 15.30 sıralarında dikkatsizlik sonucu yolda kar temizliği yapan ve karşı yönden gelen Ali Köprülü'nün kullandığı Karayolları'na ait greydere çarptı. Kazada greyderin ön lastiğine çarpan otomobil hurdaya dönerken, greyder operatörünün kazanın hemen ardından aracını geri çıkararak greyderin altındaki bıçağı otomobile temas ettirmemesi olası bir faciayı önledi. Kazada otomobil sürücüsü Kahraman Himmet (46) ile araçta bulunan kızı Ayşe Kök (25) ve Bülent Kök (26) yaralı olarak önce Torul Devlet Hastanesinde ardından da Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kazada yaralanan Ayşe Kök’ün Sarıkamış’ta öğretmen olduğu, yarıyıl tatili için babasıyla birlikte memleketi Giresun’a döndüğü öğrenildi.

sarikamista-ogretmen-olan-kok,-memleketi-giresunda-kaza-gecirdi!-(1).jpgsarikamista-ogretmen-olan-kok,-memleketi-giresunda-kaza-gecirdi!-(2).jpgsarikamista-ogretmen-olan-kok,-memleketi-giresunda-kaza-gecirdi!-(3).jpgsarikamista-ogretmen-olan-kok,-memleketi-giresunda-kaza-gecirdi!-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler