Sarıkamış'ta Polis Haftası Etkinlikleri

Sarıkamış'ta Polis Haftası Etkinlikleri

KAYMAKAM KARAMAN VE BAŞKAN TOKSOY MAKAMLARINDA ZİYARET EDİLDİ

Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171.yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. 

Sarıkamış İlçe Emniyet Müdür Vekili Özgür Kaya ile Polis memurları, Türk Polis Teşkilatı’nın 171. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Kaymakam Yusuf İzzet Karaman ve Belediye Başkanı Göksal Toksoy’u makamlarına ziyaret ettiler.

Sarıkamış Emniyet Müdür Vekili Özgür Kaya ve beraberindekiler, önce Kaymakamlığı ziyaret etti. Kaya ve beraberindekileri makamında kabul eden Kaymakam Karaman, Türk Polis Teşkilatı’nın 171. kuruluş yıl dönümünü ve tüm emniyet mensuplarının polis haftasını kutladı. Şehit olmuş güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı, gazilere acil şifa, emekliler içinde hayırlı ömürler diledi.

İlçe Emniyet Müdür Vekili Özgür Kaya, 171 yıldır görev yapan Türk Polis Teşkilatının ülkenin en köklü kuruluşlarından biri olduğunu söyledi.

Özgür Kaya, “Teşkilatımız mesai kavramı tanımaksızın kamu düzenini sağlamak için var gücüyle çalışarak halkımızın huzur ve güvenliğini, kanunlar çerçevesinde, insan hak ve özgürlüklerine azami derecede riayet ederek görevini yapmaktadır. Polisimiz gerektiğinde görevi uğruna hayatını seve seve vermekten bile çekinmemektedir. Polis haftası etkinlikleri kapsamında bir hafta boyunca çeşitli etkinliklerle düzenleyeceğiz” dedi.

Daha sonmra kaymakamlıktan ayrılan Sarıkamış Emniyet Müdür Vekili Özgür Kaya ve beraberindekiler buradan Belediye Başkanlığı’na geçtiler.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, İlçe Emniyet Müdür Vekili Özgür Kaya ve beraberindekileri makamında kabul etti.

Kaya, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıl dönümü ve 5-10 Nisan tarihleri arasında kutlanacak Polis Haftası dolayısıyla, kentte yapılacak olan etkinlikler konusunda Başkan Toksoy’a bilgi verdi.

Bugünlere gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını, görevlerinin zor olduğunu ancak halkın kendilerine verdiği güvenle en iyi şekilde üstesinden geldiklerini ifade eden Kaya, “Vatandaşların can ve mal güvenliğini koruyan, suç ve suçluyla mücadele eden, kamunun güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden görev yapan emniyet teşkilatının 171.yılını gururla yaşıyoruz” diye konuştu.

Başkan Toksoy’da, Polisin, millet nezdinde devleti temsil eden çok önemli bir konum üstlendiğini belirterek, son günlerdeki terör saldırılarında şehit düşen güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diledi.

Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Kaymakam Karaman ve Başkan Toksoy’a yapılan ziyaretlerde Emniyet Müdür Vekili Özgür Kaya, tarafından Karaman ve Toksoy’a bir de çiçek takdim edildi.

sarikamista-polis-haftasi-etkinlikleri-(1).jpgsarikamista-polis-haftasi-etkinlikleri-(2).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler