Sarıkamış’ta Ramazan Denetimleri Arttırıldı

Sarıkamış’ta Ramazan Denetimleri Arttırıldı

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde Belediyesi zabıta ekipleri Ramazan ayında vatandaşların sağlıklı ve huzur içinde alışveriş yapmalarını sağlamak için denetimlerini sıklaştırdı.

Zabıta ekipleri, ekmek fırınları, kasaplar, şarküteri ve alışveriş merkezleri yanında seyyar satıcıları da denetledi.

Belediye Başkanı Göksal Toksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, fırınlarda ekmek gramajı, ürünlerin son kullanma tarihleri ile açıkta satış yapılmaması, hijyen ve kılık kıyafet temizliği konusunda incelemeler yaparak vatandaşın sağlıklı gıda tüketimi noktasında denetimlerin sıklıkla yapılacağını söyledi.

Vatandaşın sağlığını hiçe sayanlara fırsat vermemek için denetimleri çok önemsediklerini, belirten Toksoy, “Vatandaşlarımızın daha rahat bir şekilde alışveriş imkanı sunmak amacıyla zabıta ekiplerimiz denetimlerini sıklaştırdı. Et ve şarküteri reyonları, kasaplar, fırınlar yanında seyyar satıcılarda sürekli denetim altındadır. Ekiplerimiz, dönüşümlü olarak 24 saat hizmet verecekler” dedi.

sarikamis’ta-ramazan-denetimleri-arttirildi-(1).jpgsarikamis’ta-ramazan-denetimleri-arttirildi-(2).jpgsarikamis’ta-ramazan-denetimleri-arttirildi-(3).jpg

kha

Önceki ve Sonraki Haberler