Sarıkamış'ta Sıcak Asfalt Çalışmaları Başladı

Sarıkamış'ta Sıcak Asfalt Çalışmaları Başladı

Havaların güneşli ve sıcak geçmesi en çok Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy’a yaradı. Güneşli havayı fırsat bilen Başkan Toksoy, Sarıkamış’ta, alt yapısı tamamlanan yollarda yeniden sıcak asfalt çalışması başladı.

Göreve başladığı günden itibaren Sarıkamış’ta, hayata geçirdiği projelerle herkesin sevgisini kazanan Başkan Toksoy, durmak bilmiyor.

Toksoy, kar yağışı ve havaların soğumasıyla birlikte yavaşlattığı sıcak asfalt çalışmasını yeniden hızlandırdı. Toksoy, havaların güneşli ve sıcak gitmesi halinde işlerinin birçoğunu tamamlayacaklarını belirtti.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kanalizasyon, İçme suyu şebeke ve Doğalgaz şebekesi tamamlanan Eski Erzurum yolundaki sıcak asfalt çalışmalarının başladığını söyledi.

Toksoy, “Kar yağana kadar elimizden geldiğince yollarımızdaki çalışmaları devam ettireceğiz. Planlamalarımıza göre Eski Erzurum yolu İstasyon mahallesi içerisinden geçen Yukarı Sarıkamış Şehitliği güzergahı sıcak asfalt olacak. Bu kapsamda İsmet Paşa İlkokulu yolu da sıcak asfalta kavuştu. Öğrencilerimiz artık çamurlu yolda yürümeyecek” dedi.
Toksoy, “Desteklerinden dolayı Başta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan'a, Milletvekilimiz Sayın Selahattin Beyribeye, Karayolları Bölge Müdürlüğü ve Belediye personelime, ayrıca yüklenici firma çalışanlarına teşekkür ediyorum. Şehitler diyarı güzel ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Sarıkamış’ın daha yaşanılabilir bir kent olması için gece-gündüz, yağmur-çamur demeden çalışmalarını yürüttüklerine dikkat çeken Başkan Toksoy, vatandaşlara hizmet etmek için göreve geldiklerini de sözlerine ekledi.

sarikamista-sicak-asfalt-calismalari-basladi--(1).jpgsarikamista-sicak-asfalt-calismalari-basladi--(2).jpgsarikamista-sicak-asfalt-calismalari-basladi--(3).jpgsarikamista-sicak-asfalt-calismalari-basladi--(4).jpg

iha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler