Sarıkamış'ta Sürücülere Ramazan Uyarısı

Sarıkamış'ta Sürücülere Ramazan Uyarısı

Kars Sarıkamış’ta trafik ekipleri, Ramazan dolayısıyla trafikte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı sürücüleri uyardı.

İlçe girişindeki Karayolları bakım şefliği mevkisinde uygulama yapan ekipler, durdurdukları araç sürücülerine broşür dağıttı, dikkatli olmalarını yönünde uyarılarda bulundu.

Sürücülere bazı trafik bilgileri hatırlatılan Polisler, trafik kurallarına uymaları konusunda hassas davranmaları istendi.

Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Komiser Nurettin Can Şenol, belirli zamanlarda yaptıkları trafik uygulamalarını Ramazan dolayısıyla arttırdıklarını söyledi.

Ramazanda hava ısısının artması, oruç tutan sürücülerde dikkat dağılması nedeniyle olabilecek kazalara davetiye çıkarmamak için sürekli uyarıda bulunacaklarını vurgulayan Şenol,

"Önemli olan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğidir. Yaz aylarının sıcak olması ve Ramazan ayı nedeniyle oruçlu olarak trafiğe çıkan sürücülerimizi yorgunluk, uyuşukluk ve uyku halinden dolayı trafikte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarıyoruz. İlçe emniyet müdürlüğü olarak sürücülerimizden olumsuz bir durumun yaşanmaması için trafik kurallarına uymalarını, emniyet kemerlerini mutlaka takmalarını ve hız yapmamalarını istiyoruz ”diye konuştu.

sarikamista-suruculere-ramazan-uyarisi-(1).jpgsarikamista-suruculere-ramazan-uyarisi-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler