Sarıkamış’ta Toplantı!

Sarıkamış’ta Toplantı!

AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanlığı seçimde görev alacaklara yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı

AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanlığı 1 Kasım Pazar günü yapılacak Milletvekili genel seçiminde görev alacaklara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Sarıkamış Halk Eğitim Merkezi salonunda yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Serkant Aykul, parti yönetim kurulu üyeleri ile sandıkta görev alacak partililer katıldı.

AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Serkant Aykul, yaptığı konuşmada, ilçe merkezi ve köylerdeki sandıklarda görev alacak partililerin, sorumluluk bilinciyle görevlerini eksiksiz yerine getirmelerini belirtti.

Aykul, ”Bu seçim diğer seçimlerde olduğundan çok daha önemseyeceğimiz bir seçim. Bütün arkadaşlarımdan istirham ediyorum. Dökmeden, kırmadan, kimseyle tartışmadan partimize yakışır biçimde hareket ederek görevinizi en iyi şekilde yapın. Sandıklara sahip çıkın, telefonlarınızı açık tutun ve en küçük sorun bile olsa mutlaka bize ulaşın. Bir Kasım akşamı inşallah tek başımıza iktidar olacağız. Allah yar ve yardımcınız olsun ”diye konuştu. kha

Önceki ve Sonraki Haberler