Sarıkamş'ta Alt Yapı ve Asfalt Çalışmaları

Sarıkamş'ta Alt Yapı ve Asfalt Çalışmaları

Sarıkamış Belediye Başkanlığı’nca yürütülen alt yapı ve asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, yapılan çalışmaları yerinde görerek, bilgiler aldı. Karayolları Bölge Müdürü Turan Yılmaz’a da desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Toksoy, Cumhuriyet Caddesi’nin alt yapı sorunlarını çözdüklerini söyledi.

Başkan Göksal Toksoy, “Cumhuriyet Caddesi’nin tüm altyapısını, kanalizasyon, içme suyu, yağmursuyu, doğalgaz, elektrik ve telefon hatlarını tamamladık. Arkasından Karayolları tarafından (BSK) beton sıcak karışım asfalt atmaya başladık. Başta Karayolları Bölge Müdürümüz Turan Yılmaz ve tüm çalışanlarına ayrıca yüklenici firma çalışanlarına, belediye personelime ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Yapılan çalışmalarının Sarıkamış’a hayırlı olması dileklerinde de bulunan Başkan Göksal Toksoy, altyapı çalışmalarından dolayı büyük sabır gösteren vatandaşlara da desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kış Turizmin önemli ayaklarından birisi olan Sarıkamış’ta yapılan alt yapı ve sıcak asfalt çalışmaları vatandaşları da memnun ediyor. Başkan Toksoy’a teşekkür eden vatandaşlar, Sarıkamış’a yapılan hizmetlere herkesin sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Sarıkamış Belediye Başkanlığı’nca yürütülen çalışmalar, kışa kadar devam edecek.

Önceki ve Sonraki Haberler