SATURDER EMİTT'te Kars ve Sarıkamış'ı Tanıttı!

SATURDER EMİTT'te Kars ve Sarıkamış'ı Tanıttı!

SARIKAMIŞ TURİZM DERNEĞİ (SATURDER) EMİTT TURİZM FUARINA KATILARAK BÖLGE TURİZMİ KONUSUNDA TANITIMDA BULUNDU

Bu yıl 20.Düzenlenen Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı (EMİTT)’e SATURDER tam kadro katılarak bölge turizmi hakkında tanıtımda bulundu.

Konu hakkında bilgi aldığımız Sarıkamış Turizm Derneği Başkanı Mir Hasan Taş, "Bu yıl 9 uncu kez katıldığımız EMİTT Turizm Fuarına Sarıkamış ve Kars Bölgesinde mevcut bulunan tüm Turizm İşletmecileri ile birlikte katılarak, bölge Turizmi tanıtımında katkıda bulunduk. Oldukça yoğun ziyaret edilen Standımızda gerekli tanıtımı ve misafirperverliğimizi gösterdik. Bu konuda Acente,Tur Operatörleri ve Basın’la yapmış olduğumuz görüşmelerde Bölge Turizmi konusunda bizleri hiç yalnız bırakmayan Sarıkamış Kaymakamımıza,Sarıkamış Belediye Başkanımıza,İl Kültür ve Turizm Müdürümüze,Serhat Kalkınma ajansı yetkililerine ve Diğer Kamu Kurum ve Kuruluşlara ayrıca teşekkür ederim.Birer Turizm Elçisi gibi davranarak katkıda bulundular. Bizlere bu ortamı sağlayan ve Bizleri yalnız bırakmayan Sayın Valimize de ayrıca Teşekkür ederiz.Kars Belediye Başkanımızın yakın İlgi ve alakasına ‘da ayrıca teşekkürlerimizi bildiririz. Gerek yurt içi ve gerek se yurt dışı acente, ve tur operatörleri ile yapmış olduğumuz görüşmelerin sonucunu ve bizlerden taleplerini birer rapor olarak Valilik ve ilgili kurumlara sunacağız. Bu tür Fuar organizasyonları bölge Turizminin tanıtımında önemli rol oynamaktadır. SATURDER olarak yaklaşık 3 yıldır yurt içi ve yurt dışı turizm fuarlarına katılarak SARIKAMIŞ ve KARS tanıtımında bulunmaktayız. Talepleri analiz ederek İlgili kurumlarla paylaşmaktayız. Bu Yıl EMİTT yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde ilgili Acente ve Tur Operatörlerinin bizlerden taleplerini konu başlıkları olarak şunlardır,

* Bölge Tanıtımının daha etkin olarak yapılması, Festivallerin yapılarak tanıtımda unsur oluşturulması,

* Uçak sefer sayılarının artırılarak, Turizm odaklı yapılması, ücretlerinin düşürülmesi,

* Sarıkamış Bölgesinde Kayak sonrası alternatif eğlence merkezlerinin oluşturulması,

* Turizm tesislerinin birbirileriyle sinerji oluşturularak, hizmet alanlarını genişleterek müşteri memnuniyeti sağlanması, (Sarıkamış-Kars)

* Kültür turlarının Organizasyonunda Sarıkamış İlçesinin Kars’la bütünleştirilerek paket hazırlanması,

* Turizm altyapı ve planlama projelerinin bitirilmesi,

Acente ve Tur operatörlerinin talepleri doğrultusunda acil halledilmesi gerek unsurların olduğu, Bu hususlarının SATURDER olarak Bölge Turizm’ini canlandıracağı kanaatindeyiz.” Dedi.

saturder-emittte-kars-ve-sarikamisi-tanitti!-(1).jpgsaturder-emittte-kars-ve-sarikamisi-tanitti!-(2).jpgsaturder-emittte-kars-ve-sarikamisi-tanitti!-(3).jpgsaturder-emittte-kars-ve-sarikamisi-tanitti!-(4).jpgsaturder-emittte-kars-ve-sarikamisi-tanitti!-(5).jpgsaturder-emittte-kars-ve-sarikamisi-tanitti!-(6).jpgsaturder-emittte-kars-ve-sarikamisi-tanitti!-(7).jpgsaturder-emittte-kars-ve-sarikamisi-tanitti!-(8).jpgsaturder-emittte-kars-ve-sarikamisi-tanitti!-(9).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler