SATURDER'den, Kar Festivali ve OFF-ROAD!

SATURDER'den, Kar Festivali ve OFF-ROAD!

Başkan Mir Hasan Taş “SATURDER olarak, İlçemizin tanıtılması yönünde gerekli aktivitelerin yapılması gerektiğini ilgili dosyada sayın Valimize, Milletvekillerimize, Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza toplantıda sunmuştum." dedi.

SATURDER'den, Kar Festivali ve OFF-ROAD!

Sarıkamış’ta Turizmin gelişmesine yönelik yapılacak unsurlara ilişkin, Sarıkamış Turizm Derneği Başkanı Mir Hasan Taş’ın geçmiş günlerde yapılan toplantıda Kars Valisi Günay Özdemir’e Kars Milletvekilleri Ahmet Arslanve Yunus Kılıç’a sunmuş olduğu dosyada Kar Festivallerinin yapılması gerektiği konusunda dernek olarak istekte bulunulduğu, yetkililerde buna duyarlı kaldığı Kar Festival’ı ve Offroad oyunları birleştirilerek geniş çaplı organizasyon yapıldı.

Konu hakkında bilgi aldığımız Sarıkamış Turizm Derneği (SATURDER) Başkanı Mir Hasan Taş “SATURDER olarak, İlçemizin tanıtılması yönünde gerekli aktivitelerin yapılması gerektiğini ilgili dosyada sayın Valimize, Milletvekillerimize, Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza toplantıda sunmuştum. Çünkü geçmiş yıllarda bu tür etkinlikler yapılarak ilçenin tanıtılmasına büyük katkılar sunmaktaydı. Bu amaçla sayın yetkililerde bu konuya duyarlı kalarak bu organizasyon yapıldı. Ayrıca yönetim kurulu üyeliğini yapmakta olduğum EKSİ 36 derneğinin artık geleneksel hale getirmeyi planlandığı Offroad oyunları ile Kar Festivalinin bütünleşmesi ’ne karşı olduğumuzu belirtmek isterim. Çünkü EKSİ 36 Derneği artık bu Organizasyonun geleneksel hale getirmiştir. Derneğe gönül veren ve üstün gayretlerle çalışan tüm yöneticilerine ayrıca teşekkür ederim. Gerçekten büyük emek sarf ettiler. İlçenin tanıtılmasına büyük katkıları olmuştur. Kar Festivalini başka bir günde ve daha geniş çaplı yaparak İlçe için tekrar gündem oluşturabilirdik. Âmâ hayırlısı önümüzdeki yıl daha kapsamlı iki organizasyonu farklı günlerde yapacağımızı ümit ederek, Büyük katkıları olan başta sayın Valime, Kaymakamıma, Belediye Başkanıma, Eksi 36 Dernek Yönetim Kurulu Üyelerine, Organizasyonda ikramlarda bulunan SATURDER üyelerine ve görev alan Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarına teşekkür ederim.” Dedi.

Ayrıca konu hakkında bilgi aldığımız EKSİ 36 Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Uzlu ise; “Üçüncüsü yapılan bu Organizasyonda aynı zamanda yönetim kurulu üyemiz Mir Hasan Taş’ın ve Sarıkamış Turizm Derneği üyelerinin yardımlarından dolayı kendilerine teşekkür ederim. Bu Organizasyonda ve bundan sonraki organizasyonlarda kendileri ile birlikte başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Gerek Organizasyonda yapılan ikramlarda ve gerek se verilen 2015 Offroad Oyunları Özel Ödülünden dolayı Sarıkamış Turizm Derneği Yönetim Kurulu ve Üyelerine teşekkür ederim.” Dedi. karsmanset.com

saturderden,-kar-festivali-ve-off-road!-(2).jpg

saturderden,-kar-festivali-ve-off-road!-(3).jpg

saturderden,-kar-festivali-ve-off-road!-(7).20150119065708..jpg

saturderden,-kar-festivali-ve-off-road!-(1).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler