Sazı, Gitarı Büyük İlgi Görüyor!

Sazı, Gitarı Büyük İlgi Görüyor!

Kars Belediyesi’nce vatandaşların sosyal ve kültürel etkinlikleri katılımı artırmak amacıyla bağlama, gitar ve resim kursları açıldı. Açılan kursa yaklaşık olarak 70 kişi katılıyor.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars Belediyesi bağlama ve gitar kursları ile müziğe ilgi duyan, yeteneği olan gençleri ve müzik severleri teşvik ediyor. Uzman eğitimler eşliğinde devam eden kurslar, tüm yaş gruplarından ilgi görüyor.

Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından vatandaşların sosyal ve kültürel etkinliklere katılımını artırmak amacıyla Namık Kemal Evi’nde haftanın her günü saat 8:00 ile 17:00 arasında verilen ücretsiz bağlama ve gitar kursuna ilgi gün geçtikçe artıyor.

İlk günden itibaren insan odaklı çalışmaların devam ettiğini belirten Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “Sosyal ve kültürel açıdan kalkınmışlığı geliştirebilmek için değerlerimize sahip çıkmamız gerekiyor. Kültürel değerlerimizin yoğun olduğu bir bölgede bulunmamız bu değerleri yaşatmamız anlamında biz yerel yöneticilere de farklı bir misyon kazandırmaktadır. Biz de bu misyon doğrultusunda belediyecilik çalışmalarımızın temelinde insan odaklı çalışmalarımıza ağırlık verdik. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler müdürlüğümüzün yaptığı bu çalışmayla da bu değerlerimize sahip çıkma noktasında adım atmış bulunmaktayız. Vermiş olduğumuz bu Ücretsiz kurslara vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi oldu bu tür kurslarımız sürekli devam edecektir,” dedi.

sazi,-gitari-buyuk-ilgi-goruyor!-(1).jpgsazi,-gitari-buyuk-ilgi-goruyor!-(2).jpgsazi,-gitari-buyuk-ilgi-goruyor!-(3).jpgsazi,-gitari-buyuk-ilgi-goruyor!-(4).jpgsazi,-gitari-buyuk-ilgi-goruyor!-(5).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler