Şehit aileleri ve Gaziler onuruna iftar yemeği

Şehit aileleri ve Gaziler onuruna iftar yemeği

Kars Sarıkamış 9'uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Özoğlu tarafından Şehit aileleri ve Gaziler onuruna iftar yemeği verildi.

Tuğgeneral Özoğlu, Şehit aileleri ve Gaziler onuruna iftar yemeği verdi

Kars Sarıkamış 9’uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Özoğlu tarafından Şehit aileleri ve Gaziler onuruna iftar yemeği verildi.

Sarıkamış 9’uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı Orduevi Bebek Kafede düzenlenen yemekte konuşan  Tuğgeneral Özoğlu, Şehit aileleri ve Gazilerle bir araya gelmekten onur duyduğunu söyledi.

Özoğlu,”Vatanı için, milleti için, namusu için, dini, dili ve bayrağı için canını ortaya koyan aziz şehitler ve gaziler için ne yapsak azdır. Devletimiz her zaman şehit ailelerinin ve gazilerimizin yanında olmuş, ilelebet te bu böyle olacaktır. Bu vesileyle, genç yaşlarında kutsal değerlerimiz uğrunda şehit düşmüş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimize de uzun ve sağlıklı ömür diliyorum” diye konuştu.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sarıkamış Şube Başkanı Osman Zekeriya Gül de, yemeği düzenleyen Komutan Özoğluna teşekkür ederek, her zaman kendilerine değer veren, her konuda yardımcı olan, başta Sarıkamış Kaymakamlığına, Garnizon Komutanlığına, Belediye Başkanlığına şükranlarını sunduğunu söyledi.

Yemeğe, Kaymakam Muhammed Gürbüz, Belediye Başkanı, Göksal Toksoy, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Özbey,emniyet müdürü Murat Taştan, Jandarma komutanı Yüzbaşı Alper Akça, milli eğitim müdürü Bülent Dağdelen, askeri erkan, Gaziler ve Şehit aileleri katıldı. kha

Önceki ve Sonraki Haberler