Şehit Ailelerine Ziyaret

Şehit Ailelerine Ziyaret

KAYMAKAM ÜÇGÜL'DEN ÇENGİLLİ KÖYÜNDEKİ ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Şehit Ailelerine Ziyaret

KAYMAKAM ÜÇGÜL'DEN ÇENGİLLİ KÖYÜNDEKİ ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Kars Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, Çengilli köyünde bulunan 27.05.1983 yılında şehit olan Saim Öztürk ile 29.04.2009 tarihinde şehit olan Erdal Oral’ın Ailelerine ziyarette bulunarak herhangi bir sıkıntılarının olup olmadığı konusunda sohbet etti. Şehitler için de dua edildi.

Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül Çengilli köyünde Şehit er Erdal Oral'ın ailesini ziyaret etti, Ziyarete Kağızman İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ünal Çevik,Kağızman ilçe Milli Eğitim Müdürü Efrail Deniz,Kağızman Özel İdare Müdürü Hüseyin Yıldız,ve bazı kurum amirleri katıldı, Kaymakam Üçgül köy halkı ile de bir araya gelip sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Köyde hastası bulunan, maddi durumu kötü olan haneleri de ziyaret ederek, bu ailelerin sıkıntılarının giderilmesi konusunda gerekenlerin yapılması hususunda kurum müdürlerine talimat verdi.

Daha sonra Kaymakam Üçgül 11. Asırda yapılan köyün her yerinden görülebilecek şekilde hakim bir tepeye kurulmuş olan Çadır üsluplu, kümbetli ve kalın taş duvarlarının büyük ölçüde ayakta olduğu Çengilli Kilisesini inceledi, restorasyon yapılması konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. kha

Önceki ve Sonraki Haberler