Şehitler diyarında öğrencilerden temizlik kampanyası

Şehitler diyarında öğrencilerden temizlik kampanyası

KAÜ Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğrencileri, "Temiz çevre temiz hayat" sloganıyla temizlik kampanyası başlattı

Şehitler diyarı Sarıkamış ilçesinde Hançerli Düzü, TOKİ mevkisinden başlatılan temizlik çalışmasına öğrenciler ilgi gösterdi. Farkındalık oluşturulması amacıyla yapılan temizlik çalışmasına TOKİ çalışanları ve vatandaşlar da destek verdi.

Öğrencilerden İdris Yılmaz yaptığı açıklamada, şehitleri bağrında barındıran bu kutsal vatan topraklarını korumak, temiz tutmanın her bireyin görevi olması gerektiğini belirti.

TOKİ bölgesinden temizlik çalışmasına başladıklarını ifade eden Yılmaz, "Tabi Sarıkamış'ın şehitler diyarı, turizm kenti ve dünyanın sayılı kayak merkezlerinden birine sahip olduğunu biliyoruz. Bu manada çevre bilinci oluşturmak ve memlekete katkı sunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Öğrenci Esma Yetmez ise üniversite öğrencileri olarak "Temiz çevre temiz hayat" için vatandaşlarda farkındalık ve çevre bilinci oluşmasını sağlamak istediklerini söyledi.

TOKİ site yöneticisi Erhan Bulut, şehitler diyarı turizm cenneti olarak bilinen ilçenin her zaman ve daima temiz tutulması gerektiğini belirterek, "Sarıkamış halkı olarak öğrencilerimizin başlatmış oldukları bu projeden dolayı öğretmenleri başta olmak üzere hepsine teşekkür ediyorum. Bunlar temiz çevre temiz dünya için çok önemli davranışlar. Vatandaşlardan, gençlerden bu gibi çalışmaların devamını bekliyoruz." diye konuştu. 

sehitler-diyarinda-ogrencilerden-temizlik-kampanyasi-(1).jpgsehitler-diyarinda-ogrencilerden-temizlik-kampanyasi-(2).jpgsehitler-diyarinda-ogrencilerden-temizlik-kampanyasi-(3).jpgsehitler-diyarinda-ogrencilerden-temizlik-kampanyasi-(5).jpgsehitler-diyarinda-ogrencilerden-temizlik-kampanyasi-(8).jpgsehitler-diyarinda-ogrencilerden-temizlik-kampanyasi-(9).jpgsehitler-diyarinda-ogrencilerden-temizlik-kampanyasi-(10).jpgsehitler-diyarinda-ogrencilerden-temizlik-kampanyasi-(6).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler