Şeker Kaymakam Görevde!

Şeker Kaymakam Görevde!

Digor Kaymakamı Serkan Şeker, ilçe esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Kars'ın Digor İlçesi kaymakamı Serkan Şeker, esnafları içlerde bulunan esnafı teker teker gezerek sohbet etti.

Esnafların işyerlerine uğrayan kaymakam Serkan Şeker, caddede vatandaşlarla koyu sohbete daldı. Kaymakamı karşısında gören vatandaşlar hemen yanına yaklaşarak sevgi gösterisinde bulundular.

Digor Kaymakamı Serkan Şeker, her yerde olduğu gibi Digor’da sıkıntılarının olduğu, bu sorunları çözmek için projeler ürettiklerini dile getirdi.

Kaymakam Serkan Şeker; “Esnafımızı ve vatandaşlarımızın sorunlarını biliyoruz. Sizlerin sorunlarını gidermek için çalışmalar yapıyoruz. Birçok projemiz var bunlardan önemlilerinden birisi de su sıkıntısı. Su sıkıntısı gidermek için köylerimizde sondaj çalışmaları yapıyoruz. Sizlerinde bizlere destek olmanızı ve karamsarlığa kapılmamanızı bekliyoruz” dedi.

Daha sonra esnaflarla birlikte çay içen Kaymakam Serkan Şeker, etrafına yığılan Digorlularla koyu bir sohbete başladı. Sıcak ortamda geçen sohbette ilçe halkının kaymakama yakınlığı gözlerden kaçmadı.

Vatandaşlarla çay içen kaymakam Serkan Şeker, daha sonra hükümet konağına geçti.

Önceki ve Sonraki Haberler