Selim Belediye Başkanı Altun, engellileri yalnız bırakmadı

Selim Belediye Başkanı Altun, engellileri yalnız bırakmadı

Selim ilçe Belediye Başkanı Coşkun Altun, ‘Engelliler Haftası’ nedeniyle ilçedeki engelli vatandaşları yalnız bırakmadı.

Koronavirüs salgının yaşandığı bu günlerde Başkan Altun, ilçedeki engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek sohbet etti.

Engelli vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Altun, her zaman engelli vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini ifade ederek, çiçek ve çeşitli hediyeler verdi.

Altun, “Yalnız bir gün değil, her zaman yanınızdayız. Engelliler Haftası münasebetiyle ilçe merkezinde ikamet eden kardeşlerimizi ziyaret ettik. Engelli kardeşlerimizin hayatın tüm alanlarında varlık göstermelerine yardımcı olma konusunda hepimize önemli görevler düşmektedir. Engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlık, mutluluk, huzur dolu bir yaşam diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Selim İlçesinde yaşayan engelli vatandaşlar da, Başkan Altun’a kendilerine verdiği önem ve destekten dolayı teşekkür ettiler.

Göreve geldiği ilk günden beri “Selim ilçesi hizmetin en iyisine layıktır” anlayışıyla Selim ilçesinin gelişmesi, güzelleşmesi ve kalkınması için çalışan Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, geçtiğimiz yıllarda engellilerin açık havada rahatça spor yapmaları için parklara spor aletleri de kurdurmuştu.

selim-belediye-baskani-altun,-engellileri-yalniz-birakmadi-(1).jpgselim-belediye-baskani-altun,-engellileri-yalniz-birakmadi-(2).jpgselim-belediye-baskani-altun,-engellileri-yalniz-birakmadi-(3).jpgselim-belediye-baskani-altun,-engellileri-yalniz-birakmadi-(4).jpgselim-belediye-baskani-altun,-engellileri-yalniz-birakmadi-(5).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler