Selim Belediyesine durmak yok

Selim Belediyesine durmak yok

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Nisan ayında bakıma muhtaç yaşlıları, ilçe merkezi ve köylerdeki ikamet ettikleri yerlerde ziyaret ederek periyodik aylık ev ve kişisel bakımlarını yapacaklarını bildirdi.

Ercüment DAŞDELEN / KARS MANŞET

Göreve geldiği ilk günden beri halka hizmeti hakka hizmet anlayışıyla yerine getiren Selim İlçe Belediye Başkanı Coşkun Altun, “Halka hizmet hakka hizmet şiarıyla çıktığımız bu kutlu yolda ilçemizi daha iyi daha yaşanılabilir kılmak ve sahip olduğumuz değerlerin kıymetini bilerek toplumun her ferdine ulaşarak hizmet etme gayreti içinde oluyoruz” dedi.

Başkan Altun, “Bu kutlu yürüyüşte engellere ve karalamalara takılmadan projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz” diyerek şunları söyledi: “Selim Belediyesi olarak bakıma muhtaç yaşlılarımızı ilçe merkezi ve köylerimizdeki ikamet ettikleri yerlerde ziyaret edip periyodik aylık ev ve kişisel bakımlarını yapacağız. Sosyal sorumluluk projemizi Nisan ayı içinde başlatmak ve hedef kitlemize ulaşmış olacağız. Durmak yok hizmete devam.”

selim-belediyesine-durmak-yok.jpg
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler