Selim haberleri

Selim haberleri

SAĞLIK PERSONELİNDEN UMUT IŞIĞI ÇOCUKLARINA ZİYARET

Selim haberleri

SAĞLIK PERSONELİNDEN UMUT IŞIĞI ÇOCUKLARINA ZİYARET

Kars Selim Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Ofisi tarafından hayata geçirilen “ UMUT IŞIĞI” projesi kapsamında, Kaymakam Erdinç Dolu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Fikret Çelik, Sağlık Grup Başkanı Doktor Tuğba Akkök, Aile Hekimi Uzmanı Ayşegül Cömert Okutucu, Aile Hekimi Ömer Atalayın, ilçe sağlık personeli Selim Kaymakamlığı Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret ettiler.

Öğrencilerin ziyaretten duyduğu memnuniyet gözlerinden okunurken Engelsiz Yaşam Merkezinde bulunan öğrenciler adına hep birlikte pasta kesilip hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ziyaret sonrası Kaymakam Erdinç Dolu, sağlık personeline gerçekleştirdikleri bu anlamlı destek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

KAYMAKAM ERDİNÇ DOLU KHGB MECLİSİ OLAĞAN TOPLANTISINA KATILDI

Selim Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı Birlik Meclisi Olağan Genel Kurul Toplantısı Halk Eğitim Merkezinde Kaymakam Erdinç Dolu başkanlığında yapıldı.

Kaymakam Erdinç Dolu, İl genel meclis üyeleri ve 53 Köy Muhtarın katılımıyla gerçekleşen toplantıda 2015 2016 2017 yılları bütçeleri görüşüldü. 2015 yılında yapılacak işlerin ayrıntılarının konuşulduğu toplantı sonunda, Kaymakam Erdinç Dolu, 2015 yılının ilçeye, İle ve Ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

KAYMAKAM ERDİNÇ DOLU HAYALLERİNİ GÖSTER PROJESİ KAPSAMINDA YAPILAN RESİM SERGİSİNİ GEZDİ

Kaymakam Erdinç Dolu, İlçe Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen Aralık Ayı  ‘’SAYGI ve SEVGİ’’ temalı resim sergisini gezdi.

Sergiye; Kaymakam Erdinç Dolu, İlçe Belediye Başkanı Coşkun Altun ve daire amirleri katıldılar.

İlçe merkez ve köy okullarında okuyan öğrencilerin yaptığı resimleri beğeni ile gezen Kaymakam Erdinç Dolu, Belediye Başkanı Coşkun Altun ve daire amirleri daha sonra öğrencilerin eğitimine az da olsa katkı sağlayabilmek adına ‘SAYGI ve SEVGİ’ temalı resim sergisinden ücret karşılığı resim satın aldılar.

ERKEN YAŞTA EVLİLİK İLE İLGİLİ TOPLANTI KAYMAKAM ERDİNÇ DOLU’NUN BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Erdinç Dolu’nun başkanlığında Erken Yaşta Evlilik ve Kız Çocuklarının Okullaştırılması konulu toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Kaymakam Erdinç Dolu, İlçe Jandarma Komutanı Yzb Alican Arslan, İlçe Emniyet Amiri Ayhan Yağdı, Milli Eğitim Müdürü Cengiz Aydın, Milli Eğitim Şube Müdürü Necattin Ulutepe, İlçe Müftüsü Fahri Başar, Sağlık Grup Başkanı Tuğba Akkök, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Fikret Çelik, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdulkadir Yeşil, Selim Kadın Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gülten Daşdemir, Proje Ofisi üyeleri Burcu Çelik ve Naşit Yılmaz katıldı.

Toplantıda Erken Yaşta Evliliğin önüne geçmek ve Kız Çocuklarını Okullaştırmak adına alınması gereken tedbirler ve bu hususta kurumlara düşen görevler belirlenip yol haritası çizildi. kha 

Önceki ve Sonraki Haberler