Selim İlçesine Gençlik Merkezi Yapılıyor!

Selim İlçesine Gençlik Merkezi Yapılıyor!

Kars’ın Selim ilçesinde Son 3 yılda eğitim ve sosyal alanda birçok yatırıma imza atılırken, planlanan ve gerçekleştirilen projelere bir yenisi daha eklendi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Bu projeler arasında yer alan Selim Kaymakamlığı tarafından yapımına başlanan Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları yerinde incelendi. Kaymakam Erdinç Dolu, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun ve İl Özel İdaresi Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü Ersin Arslan, İlçe Özel İdare Müdürü Kurban Emir’in birlikte ziyaret ettiği alanda, çalışmalar aralıksız sürüyor.

Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Kaymakam Erdinç Dolu, içerisinde dersliklerin, müzik, resim, dans ve folklor, el sanatları, zeka oyunları, bilgisayar odası, kütüphanesi ve kafesi olan Gençlik Merkezi Ekim ayı gibi bitirmeyi amaçladıklarını söyledi. Dolu, Gençlik Merkezi’nin şimdiden ilçeye ve özellikle gençlere hayırlı olması temennisinde bulundu.

selim-ilcesine-genclik-merkezi-yapiliyor!-(1).jpgselim-ilcesine-genclik-merkezi-yapiliyor!-(2).jpgselim-ilcesine-genclik-merkezi-yapiliyor!-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler