Selim Polisinden Fotoğraf Sergisi

Selim Polisinden Fotoğraf Sergisi

Selim İlçe Emniyet Amirliği tarafından Polis Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde ''Bir Polisin Objektifinden'' isimli fotoğraf sergisi açıldı.

Selim Polisinden Fotoğraf Sergisi

Selim İlçe Emniyet Amirliği tarafından Polis Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde ''Bir Polisin Objektifinden'' isimli fotoğraf sergisi açıldı.

Türk Polis Teşkilatı‘nın kuruluşunun 169.Yıl dönümü ülkemiz genelinde olduğu gibi Kars‘ın Selim İlçesinde de düzenlenen çeşitli etkinlikler ile büyük bir coşku ile kutlandı. İlçe Emniyet Amirliği koordinesinde gerçekleştirilen etkinliklerden birisi de ''Bir Polisin Objektifinden'' isimli fotoğraf sergisiydi. Bartın İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapmakta olan 4. Sınıf Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz‘ın çekmiş olduğu fotoğraflarından oluşan sergi Selim İlçe Emniyet Amirliği koordinesinde Selim İlçe Halk Eğitim Merkezinde açıldı.

Açılışını Selim İlçesinin sevilen ve başarılı Kaymakamı Erdinç Dolun‘nun yaptığı sergiye İlçe Belediye Başkanı Coşkun Altun, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alican Arslan, İlçe Emniyet Amiri 4.Sınıf Emniyet Müdürü Emin Topçu, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sergide Ankara, Bartın, Sivas, Çanakkale, Zonguldak, İstanbul illeri ile Bodrum, Amasra, Kurucaşile, Ulus, Söke ilçelerine ait çok sayıda fotoğraf sergilendi. Türk Polis Teşkilatı‘nın kuruluşun 169. Yılı münasebetiyle Selim İlçe Emniyet Amirliği koordinesinde Selim İlçesinde gerçekleştirilen etkinlikler için özel olarak hazırlanan fotoğraflar sergiyi gezenler tarafından da oldukça beğenildi. Sergi sonrasında Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169.Yılı münasebetiyle özel olarak hazırlanan ve üzerinde polis logosu da bulunan pasta İlçe Kaymakamı Erdinç Dolu ve polis kıyafetli bir çocuk tarafından birlikte kesildi. Sergiye katılan davetlilere yapılan ikramların ardından sergi sona erdi.

Selim İlçesinde vatandaş polis işbirliğinin en üst seviyelerde olmasında en etkin rolü üstlenen Selim İlçe Emniyet Amirliği görevlilerinin benzer faaliyetleri ileri ki günlerde de sürdürmesi bekleniyor.

20140413aw060662_03.jpg

20140413aw060662_02.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler