Selim’de 23 Nisan Coşkusu

Selim’de 23 Nisan Coşkusu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI SELİM'DE COŞKUYLA KUTLANDI

Selim’de 23 Nisan Coşkusu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI SELİM’DE COŞKUYLA KUTLANDI

Kars’ın Selim İlçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelengin Atatürk Anıtına sunulmasıyla  başladı.

Program daha sonra Atatürk Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nun bahçesinde devam edildi. Buradaki programa; Kaymakam Erdinç Dolu, İlçe Belediye Başkanı Coşkun Altun, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürk YİBO da gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 94. Yıl dönümü kutlamaları; öğrencilerin şiir okumaları, çeşitli gösteri ve oyunlarıyla bu yılda ilçemizde coşkuyla kutlandı.

MİNİK YÜREKLERDEN BÜYÜK GÖSTERİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Şehit Umut Gök Anaokulu öğrencileri tarafından, Şehit Teğmen Gökhan Yaşartürk Lisesi Konferans Salonunda gösteri programı düzenlendi.

Programa; Kaymakam Erdinç Dolu, İlçe Belediye Başkanı Coşkun Altun, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Miniklerin hazırladığı gösteriyi ilgiyle izleyen Kaymakam Erdinç Dolu, gösteri sonunda şiir okuyan ve performanslarıyla göz dolduran öğrencileri tebrik edip, emeği geçen öğretmen arkadaşlara teşekkür ettikten sonra tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

KAYMAKAM ERDİNÇ DOLU’NUN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bugün, Türk Ulusunun tarihinde yeni bir dönemin başlangıcı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 94. Yıldönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşku ve gururla kutluyoruz.

Bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ü, O’nun kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.

Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutlar, geleceğimizin teminatı, yarının büyükleri olan tüm çocuklarımıza başarı, sağlık ve  mutluluk dolu bir hayat dilerim. kha

Önceki ve Sonraki Haberler