Selim’de ‘Emniyetteyiz’

Selim’de ‘Emniyetteyiz’

Kars Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü (TDP) ve Selim ilçe Emniyet Amirliği'nin koordinesinde devam eden “Emniyetteyiz - 2” projesi kapsamında, Selim Şehit Yılmaz Bilgin İlkokulu ziyaret edilerek, öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Selim’de ‘Emniyetteyiz’

Kars Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü (TDP) ve Selim ilçe Emniyet Amirliği’nin koordinesinde devam eden  “Emniyetteyiz - 2” projesi kapsamında, Selim Şehit Yılmaz Bilgin İlkokulu ziyaret edilerek, öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Selim İlçe Emniyet Amirliğince, Çocuk-Gençlik Eğitim Sosyal Programı (ÇOGEP) kapsamında faaliyete konulan “Emniyetteyiz - 2” projesi ile, eğitim fakültesi mezunu emniyet personeli tarafından kurs verilmekte olan Şehit Yılmaz Bilgin okulu öğrencisi 25 öğrenciye, eğitimlerine hazırlık ders kitapları ve çeşitli hediyeler dağıtıldı. 

İlçe Emniyet Amiri Emin Topcu yaptığı açıklamada “Amacımız çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe daha iyi hazırlayıp, hem okul derslerine yardımcı olmak, hem de onların sosyal ve kültürel yönden gelişimlerine katkı sağlayarak, kültürlü ve donanımlı bireyler olmalarını sağlamaktır. Bu sayede öğrencilerimizi, suç ve suç ortamlarından uzak tutmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Proje kapsamında eğitim alan öğrenciler de kurstan çok memnun kaldıklarını ve zamanlarını doğru değerlendirdiklerini belirterek, Selim İlçe Emniyet Amirliği personeline teşekkür ettiler. karsmanset.com

Önceki ve Sonraki Haberler