Selim’de Sıcak Asfalt Çalışması Başladı

Selim’de Sıcak Asfalt Çalışması Başladı

Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, Selim Başköy’de yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, teknik personellerden yola serilen PMT hakkında bilgiler aldı.

Selim Başköy ve Akçakale arası yapılacak olan 11 kilometre sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Genel Sekreter Erdinç Dolu, İl Özel İdaresi’nin yol çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti.

‘Selim ilçesi Başköy ve Akçakale köyü arası asfalt çalışmamız devam etmektedir.’ Diyen dolu, “Öncelikli olarak asfalt olacak yolun PMT çalışmasını yerinde görerek teknik personellerden bilgiler aldım. PMT çalışmasının ardından serici finişer ile üzerine BSK dediğimiz sıcak asfalt gelecek. Bu sene Başköy ve Akçakale köy arası yapılacak. Bu yolun 11 kilometresi bu sene içerisinde bitmiş olacak. 2017 yılında ise Akçakale köyü ile Selim karayoluna kadar yol çalışmamız devam edecek. 15 kilometre olan Akçakale Selim arası yol çalışmamız ise yine 2017 de bitmiş ve hizmete girmiş olacak” dedi.

Erdinç Dolu’nun arazi çalışması ve incelemelerine İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürü Osman Cengiz ve İnşaat Mühendisi İsmail Eyidoğan da eşlik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler