Selim’den Haber Turu

Selim’den Haber Turu

İstiklal Marşımızın kabulünün 92. Yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri münasebetiyle, Selim Şehit Teğmen Gökhan Yaşartürk Lisesi konferans salonunda anma programı gerçekleştirildi.

Selim’den Haber Turu    

İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜNÜN 93. YIL DÖNÜMÜ SELİM’DE ANILDI

İstiklal Marşımızın kabulünün 92. Yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri münasebetiyle, Selim Şehit Teğmen Gökhan Yaşartürk Lisesi konferans salonunda anma programı gerçekleştirildi.

Programa Kaymakam Erdinç Dolu, İlçe Belediye Başkanı Muhittin Yücel, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Alican Arslan, Kafkas Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Yaşar Kop, Yrd. Doç. Uğur Akbaba, Sertaç Demir, İlçe Kurum Amirleri, Öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

Öğrencilerin İstiklal Marşımızın kabulünün 92. Yıl dönümü ile ilgili hazırladığı gösterimi ilgi ile izleyen Kaymakam Erdinç Dolu daha sonra anma programı kapsamında yapılan İstiklal Marşı okuma yarışmasında birinci olan öğrencilere ödüllerini verip,  programa konuşmacı olarak katılan Kafkas Üniversitesinde görevli Yrd. Doç. Dr. Uğur Akbaba, Yrd Doç. Dr. Yaşar Kop ve Okutman Sertaç Demir’e plaketlerini vererek teşekkürlerini belirtti.

KAYMAKAM ERDİNÇ DOLU’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA KUTLAMA

Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, İlçe Emniyet Müdürü Emin Topcu ile birlikte, İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Tuğba Akkök, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ferhat Kanbay’ı ziyaret ederek, onların nezdinde sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Kutlamada kesilen pastanın ardından kısa bir konuşma yapan Kaymakam Erdinç Dolu; “Ülkemizin her köşesinde fedakarca görev yapan, insan sağlığına hizmet eden hekimlerin, hemşirelerin ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını yürekten kutluyorum” dedikten sonra hastanede muayene olan hastaları da ziyaret edip, onlara “geçmiş olsun” dileklerinde bulunup İlçe Devlet Hastanesinden ayrıldı.

18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 99. YIL DÖNÜMÜ PROGRAMLARI

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 99.Yıl dönümü kutlamaları, ilçede öğrencilerin hazırlamış olduğu ‘’18 Mart’’ temalı resim sergisiyle başladı.

18 Mart temalı resim sergisini gezen Kaymakam Erdinç Dolu ve daire amirleri daha sonra tören alanına geçtiler. Kaymakamlık çelenginin Kaymakam Erdinç Dolu tarafından Atatürk anıtına sunulmasıyla başlayan program, şehitlik ziyareti ve Latif Aras Anadolu lisesinde öğrenciler tarafından düzenlenen anma programıyla devam etti.

Kaymakam Erdinç Dolu daha sonra şehit ve gazilerimizin onuruna verdiği yemeğe katıldı.

Kaymakam Erdinç Dolu’nun 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 99. Yıl dönümü nedeni ile şehit ve gazi yakınlarının onuruna verdiği yemeğe; Kaymakam Erdinç Dolu,  Cumhuriyet Savcısı Hikmet Salman, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Alican Arslan, İlçe Emniyet Amiri 4.Sınıf Emniyet Müdürü Emin Topçu, daire amirleri, gaziler, şehit ve gazi yakınları katıldılar.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Kaymakam Erdinç Dolu; “Bu vatanı bize emanet eden başta büyük komutan, Mustafa Kemal Atatürk’e, silah arkadaşlarına, Şehit ve Gazilerimize minnet ve şükran borçluyuz. Onların emanetini koruyup kollayacağımızdan ve sonsuza dek yaşatacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Sizler, Şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. Böyle anlamlı bir günde sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

KAYMAKAM DOLU, KAĞIZMANLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Selim’de ikamet eden Kağızmanlılar tarafından kurulan, Kağızmanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açıldı.

Açılışa; Kaymakam Erdinç Dolu, Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, İlçede ikamet eden Kağızmanlılar ve Selimliler katıldılar.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Kaymakam Dolu ve Milletvekilleri Arslan ile Kılıç, Kağızmanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin, Selim İlçesine hayırlı olmasını dileyip daha sonra açılışa katılan vatandaşlarla sohbet edip çay içtikten sonra dernekten ayrıldılar.kha

Önceki ve Sonraki Haberler